CHP EYÜPSULTAN İLÇE BAŞKANI DOĞAN SARITAŞ: ‘’İTHALATA DEĞİL, ÜRETİME DAYALI BİR TÜRKİYE’DE HEP BİRLİKTE MUTLU OLCAĞIZ’’

Example HTML page

Başkan Doğan Sarıtaş ülkemizi, vatanımızı ve insanlarımızı seviyoruz;  Kimse umutsuzluğa kapılmasın. Mesele tercih meselesidir. Ülkeyi yönetenler ithalat cenderesine sürükledi ülkemizi. Bizde üretimden yana kullanacağız tercihimizi. Üreterek ülkemizi bu sorunlardan hep birlikte kurtaracağız. Birlikte üreteceğiz 84 milyon vatandaşımızla birlikte bölüşeceğiz. Hep birlikte mutlu olacağız ifadelerinde bulundu.

Esnaf ziyaretine verilen arada birlikte içilen çay ve değerlendirme sohbeti…

Esnaf ziyaretlerini aralıksız sürdüren CHP Eyüpsultan İlçe Başkanlığının bu günkü durağı Eyüpsultan İlçesi Esentepe Mahallesi oldu.

CHP Eyüpsultan ilçe Başkanı Doğan Sarıtaş beraberinde ki Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolu Yöneticileri, Gençlik Kolu Başkanı Taylan Parlak, İBB ve Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi CHP İBB Gurup Saymanı Gülsüm Polat, İBB ve Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi, CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Ali Haydar İşkar, CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi ve İmar Komisyonu Üyesi Zülfü Çakar, CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi ve Hukuk Komisyonu Üyesi Mustafa Tüysüz, CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi ve Çevre Komisyonu Üyesi Binali Özgül, Esentepe Mahalle Temsilcisi Gökmen Taşdan ve parti üyeleriyle Esentepe Mahalle esnafını ziyaret edip dertlerini ve sorunlarını dinledi.

HABER ETKİN GAZETEİ/HABER MERKEZİ

‘’ESNAF ARTAN KİRA VE YÜKSEK ELEKTRİK, DOĞALGAZ FATURALARINDAN DOLAYI İŞLERİNİN DÜŞMESİNDEN DERT YANDI’’

Hangi esnafın kapısını çalsanız önceki ödediği fatura ile yeni gelen fatura elinde gelen müşterisine gösteriyor.

Raflardaki ürün fiyatlarına yansıyan yüksek rakamlardan şikayet eden müşteriye karşı dertlerini anlatacakları başka bir yöntem bulamamış durumda esnaf.

‘’MARKET SAHİBİ DERLİ, MÜSTERİ DERTLİ’’

Orta ölçekli bir kahvaltı ürünleri satan market sahibi eskiden kiralar yüksek olduğu için kiramızı ödemekte zorlanıyorduk şimdi ise elektrik faturaları kirayı ikiye katladı. Buna paralel olarak da alım gücü düşen vatandaş alışveriş yapamıyor işler düştü çare bulamıyoruz ülkeyi yönetenler bizleri kepek kapatmaya zorluyor. ‘’Tek çözüm seçim ve ülke yönetişim politikalarının değişimi erken seçimi bekliyoruz ifadesinde bulundu.

‘’EMEKLİ ÇİĞ KÖFTECİ ESNAFIN ÇOCUĞU OKULUNU DONDURMAK İSTİYOR’’

Diğer taraftan emekli olmuş bir vatandaş maaşı yetmediği için 15 metre kare bir dükkan kiralamış Çiğ köfte dükkanı açmış 800.TL kira öderken 1500 TL Elektrik faturası gelmiş bir buzdolabı ve aydınlatma lambasına kara kara düşünüyorum oğlum üniversiteye gidiyor. Okulunu dondurup işe girmek istiyor iş yok bir an önce bu yönetim anlayışı değişmeli. Madem ki bu ülkeyi seviyor yöneticiler bir an önce sandığı vatandaşın önüne koysunlar tek çözüm bu ifadesinde bulundu.

‘’KADIN KUAFÖRÜNDE SAAT 17.30 HENÜZ MÜŞTERİ YOK’’

Bir kadın kuaförü esnaf ise ‘’Kadınlar Kuaföre Gelmez Oldu’’ dedi kapıdan içeri giren kuaförün arkadaşı lafa girerek şu ifadelerde bulundu; pazara gittim hiçbir şey alamadan geri döndüm. Mandalina 18. TL, Biber 25. TL, Domates 17. TL, Salatalık 20. TL, Maydanos 4.TL, Kıvırcık 10. TL, Patates 8.5 TL çocuklarımı nasıl besleyeceğimi düşünürken nasıl geleyim kuaföre diye derdini anlattı.

‘’FIRINCI ESNAFI MAYA 85. TL İKEN 135.TL’YE, UN 180. TL İKEN 320 TL’YE ELEKTRİK VE DOĞALGAZ FATURASI ÜÇE KATLADI’’

Fırıncı Esnafı yükselen fatura ve gidi fiyatlarını anlatarak vatandaş bizi suçluyor. Ülkeyi yönetenler ise esnafı hainlikle suçluyor.

Bu girdi maliyetlerinin karşısında ne yapacağımızı şaşırdık piskolojimiz bozuldu hasta olacağız virüs bir taraftan beceriksiz ülke yönetimi bir taraftan. Tabi ki Bağkur primlerini ödeyebilir ve hastane de randevu bulabilirsek tedavi oluruz buda başka bir mesele ifadesinde bulundu.

‘’İTHALATA DEĞİL ÜRETİME DAYALI BİR ÜLKEDE HEP BİRLİKTE MUTLU OLCAĞIZ’’

Esnaf ve vatandaşların sorunlarını ve dertlerini dinleyen CHP Eyüpsultan ilçe Başkanı Doğan Sarıtaş; Esnaflara ve vatandaşlara bu ülke hepimizin, ülkemizi ve vatanımızı çok seviyoruz asla umutsuzluğa kapılmadan hep birlikte mücadele ederek sorunların üstesinden geleceğiz. Dostlarımızla, Halkımızla birlikte çözülmeyecek hiçbir sorunumuz yok. Mesele tercih meselesidir. Ülkeyi yönetenler ithalat cenderesine sürükledi ülkemizi. Bizde üretimden yana kullanacağız tercihimizi üreterek ülkemizi bu sorunlardan hep birlikte kurtaracağız. Birlikte üreteceğiz 84 milyon vatandaşımızla birlikte bölüşeceğiz. Hep birlikte mutlu olacağız ifadelerinde bulundu.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir