CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Başkanlığı’ndan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Example HTML page

CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Yılmaz Turan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla, CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grubu adına kutlama mesajı yayımladı.

CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Yılmaz Turan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, 26 Ağustos günü Büyük Taarruz ile atılan ilk adımın, vatanına canını siper etmiş bir milletin, tarihin en büyük mücadelesini vermesiyle 30 Ağustos günü zafere ulaştığını; emperyal sisteme karşı savaşan, egemenlik mücadelesi veren uluslara örnek olan bir mücadelenin mutlak bir zaferi olduğunu söyledi.

“Bu onurlu mücadelenin başkomutanı, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi saygıyla anıyorum” ifadesini kullanan Yılmaz Turan; “Yola Ya istiklal ya ölüm diyerek çıkan, silah arkadaşlarıyla birlikte taarruza değil, ölüme yürüyen Mustafa Kemal Atatürk’ün, büyük zaferin ardından egemenliği millete teslim etmek üzere bir başka büyük mücadeleye giriştiğini belirtti.

Başkan Turan mesajında şunları kaydetti:​​​​​​​

“Bu onun, ömrü savaş meydanlarında geçen bir büyük komutanın, demokrasiye olan bağlılığının en büyük göstergesidir. Nihayetinde Atatürk, egemenliği kayıtsız şartsız millete devrederek, ‘Demokratik, laik, sosyal hukuk devleti’ ilkesine sıkı sıkıya bağlı, güzel Türkiye Cumhuriyeti’ni inşa etmiştir.

Bu büyük mirasın bekçileri olarak bizlere düşen görev Türkiye Cumhuriyeti’ne ve kazanımlarına ilelebet sahip çıkmak, toplumun ilerlemesine katkı sağlamak ve ülkeyi bir kurtuluş mücadelesi içine sokmaya çalışanlara karşı mücadele etmektir. Bu anlamda ülkeyi kuran partinin bir mensubu olarak her zaman için görevimizin başında, sorumluluğumuzun farkındayız.

Bu duygu ve düşüncelerle, özgürlük ve bağımsızlığı karakteri sayan, millet egemenliğine gönülden bağlı Büyük Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyorum. Tüm şehitlerimize rahmet diliyor, demokrasi ve özgürlük kahramanlarına şükranlarımı sunuyorum.

‘’Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı yürekten kutluyorum.” Dedi

‘’CHP EYÜPSULTAN BELEDİYE MECLİS GRUBU’’

Yılmaz Turan, Ali Öztürk, Av. Özgür Nemutlu, Av. Kıymet Kaya Koçak, Ebru Demir, Metin Akıncı, Servet Güzel, Esra İnci Filizkıran, Şanal Egemen Cantimur, Arzu Altunay, Hidayet Ağca, Adem Sallabaş, Sakine Sayar, Mürsel Yüksek, Cafer Parlak, Kerim Gül, Zübeyir Akay, Orhan Can, Cihan Sustam, Emre Aykut, Aydoğan Tulu, Faruk Şengül, Doğan Akçiçek

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir