CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Adayı Yılmaz Turan: 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününü kutladı.

Example HTML page

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Adayı olan Yılmaz Turan, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününü kutladı.

Yılma Turan günün önemine ilişkin Gazetemiz Haber Etkin’e yapmış olduğu açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Sevgili Eyüpsultanlı komşularım; Bugün, dünyanın dört bir yanında kadınların gücünü ve varlığını kutladığımız anlamlı bir günü birlikte yaşamanın mutluluğunu paylaşıyoruz. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü, sadece bir tarih değil, aynı zamanda kadınların toplumda sahip olduğu güç ve etkin rolü vurgulayan bir çağrıdır.

Bu özel günde kadınlarımızın ne kadar değerli olduğunu bir kez daha hatırlamak ve onların gücüne odaklanmak istiyorum. Kadınlar, sadece ailede değil, aynı zamanda toplumun her alanında önemli roller üstlenmektedir.

Kadınların gücü, zekası ve kararlılığı, sadece 8 Mart’ta değil, her gün yaşantımızı şekillendiren önemli etmenlerden biridir. Onların katkıları, çeşitlilikleri ve farklı bakış açıları, dünyamızın zenginliğini artırır ve güçlendirir.

Bu özel gün vesilesiyle, tüm kadınlarımızın gücünü kutluyor ve onlara teşekkür ediyorum. Eyüpsultan’da, kadınlarımızın daha fazla farkındalık yaratmalarına ve etkileşimde bulunmalarına olanak tanımak için el birliğiyle çalışacağımıza olan inancımı ifade etmek istiyorum.

Kadınların gücü, toplumumuzun temelini oluşturan bir unsur olduğunu unutmayalım. Birlikte daha güçlü, daha adil ve daha kapsayıcı bir dünya için çalışmaya devam edelim dedi.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun!

YILMAZ TURAN KİMDİR?

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir