CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Grup’u 10 Ekim’i unutmadı

Example HTML page

CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Sözcüsü Ali Haydar İşkar’ın 8 seçim 2 toplantı dönemi Ekim ayı 2’nci bileşimin de yapmış olduğu gündem dışı meclis konuşması. CHP Grup Sözcüsü Ali Haydar İşkar yapmış olduğu konuşmasın da Ermeniztan’ın Azerbaycan sivil halkına karşı yapmış olduğu saldırıyı kınayarak geçmiş olsun Azeybaycan hayatını kaybeden canlarımıza Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum can Azerbaycan’ın her zaman yanındayız dedi.

Ali Haydar İşkar sözlerinin devamın da ; 6 Ekim 1990 Yılında teröristler tarafından bomba düzeneği kurulmuş paket gönderilerek evinde katledilen SHP PM Üyesi İlahiyatçı Prof. Dr. Bahriye üçoku’da rahmetle anıyorum dedi.

Yine Türkiye tarihine kara bir gün olarak geçen IŞİD Terör Örgütünün Ankara Garına yapmış olduğu bombalı saldırıda barış mitingine gitmekte olan 103 vatandaşlarımızın katledilişini unutmadık unutmayacağız, unutturmayacağız 10 Ekim şehitlerimiz ölümsüzdür hepsini saygıyla anıyoruz, Terör örgütü IŞID’ i bir kez daha lanetliyoruz dedi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir