CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Grubundan ”Eyüpspor’a anlamlı ziyaret”

Example HTML page

CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Ali Haydar İşkar, CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Sözcüsü Veli Güngör, CHP İBB ve Eyüpsultan Belediye Meclis Üeyesi Gülsüm Polat, CHP Meclis Üyeleri Zülfü Çakar, Ramazan Güven, Mustafa Tüysüz, Binali Özgül   Ankaragücü maçının ardından Eyüpspor’un galibiyetini ve başarısını kutlamak için Pazartesi günü yapılan Eyüpsultan Belediyesi Meclis Toplantısının ardından Eyüp stadında İdmana çıkan Teknik heyet ve futbolculara ziyarette bulundu.

CHP Meclis Gurubunu Eyüp Stadında As Başkan Fatih Kulaksız karşıladı. Bir süre sohbet edip takım hakkında bilgi alan CHP Eyüpsultan Belediye Meclis üyeleri Teknik Direktör Zafer Turan ve Takım Kaptanı Emrullah Salk ve futbolcularla sohbet edip başarılar dilediler.

Eyüpspor As Başkanı Fatih Kulaksız yapmış olduğu kısa konuşmasında; ziyarette bulunan meclis üyelerini yapacakları maçlara davet etti sizlerin desteği bizler için çok önemli moral ve motivasyon veriyor bizlere çok çalışarak Eyüpsultan ilçemizi en iyi şekilde temsil ederek Eyüpspor’umuzu şampiyonluğa ulaşacağız dedi.

Eyüpspor Teknik Direktörü Zafer Turan da yapmış olduğu kısa konuşmasında Eyüpspor’a vermiş oldukları destekten dolayı mutluluk duyduğunu ve mutlaka başarıya ulaşacaklarını belirti.

Yapılan Konuşmaların ardından Meclis Üyelerinin yanlarında getirdiği Baklava ikram edilip Futbolcular ve teknik heyetle resim çektirildi.

CHP Meclis Üyelerinin yanı sıra Kulupler Birliği Başkanı Murat Çelik, Karadolap Spor Kulübü Yöneticileri ve muhtarlarda ziyarette bulunarak Eyüpspor ve Teknik heyete, Futbolculara başarılar dilediler.

Ziyaret Sonlandırıldıktan sonra Teknik heyet ve futbolcular Altınordu maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir