CHP Eyüpsultan Belediye Başkanı Aday adayı Yeşim Tektaşlı’dan, Başkan Cuma Ergün’e ziyaret

Example HTML page

Önümüzdeki yaklaşan 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde partisini Eyüpsultanda iktidar yapmak için yola çıkan, CHP Eyüpsultan Belediye Başkanı Aday adayı Yeşim Tektaşlı’dan, Bölgemizin sevilen iş insanı ve Aynı zamanda Eyüpsultan Tokatlılar Derneği Başkanı Cuma Ergün’ü ve PİMAK Grup Başkanı Rıza Ergün’ü Topçularda bulunan üretim tesislerinde ziyaret etti.

Ziyarete Başkan Tektaşlı’nın beraberinde CHP Eyüpsultan belediye Meclis Üyesi Aday Adayları Faruk Topbaş Tekin ve Yasemin Aktaş da katıldı

Ülkemizin yüz akı yerli üretim yapan PİMAK Gurup: Bünyesinde bulunan Donermakine, D- ENDÜSTRİYEL DOLAP, mir radians, D- DAMPAK, Nano İnox, HoREca TR, Boğaziçi markaları altında üretmiş olduğu ürünlerinin neredeyse tamamını yurt dışına ihracat yaparak ülkemize önemli ölçüde döviz girdisi sağlayarak katma değer yaratıyor.

İş İnsanı ve Eyüpsultan Tokatlılar Derneği Başkanı Cuma Ergün, kendisine ve üretim tesislerine ziyarette bulunan CHP Eyüpsultan Belediye Başkanı Aday Adayı Yeşim Tektaşlı’ya üretim tesislerini gezdirerek yapmış oldukları üretim ve dünya ülkelerine yapmış oldukları ihracat hakkında bilgi vererek çalışan emekçilerle tanıştırdı.

Üretim tesissini Başkan Aday Adayı Yeşim Tektaşlı‘ya İş İnsanı ve Eyüpsultan Tokatlılar Derneği Başkanı Cuma Ergün ile yönetim ofisine geçerek Ülkenin ve Eyüpsultan’ın geleceğine dair görüş alışverişinde bulundular. Bu sohbete PİMAK Grup Başkanı Rıza Ergün ve Önceki dönem CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Bilal Karaca‘da katıldılar.

CHP Eyüpultan Belediye Başkanı Aday Adayı Yeşim Tektaşlı Eyüpsultan Tokatlılar Derneği Başkanı Cuma Ergün‘e gerçekleştirdiği ziyareti, içilen çaylar ve kahveler ile yapılan sohbet ve görüş alışverişinin ardından İleriki günlerde tekrar bir araya gelmek üzere kendisine gösterilen nezaket üzerine teşekkür ederek ziyaret sonlandırıldı.

”MAKİNE MÜHENDİSLERİ”

Yeşim Tektaşlı Makine Mühendisi Emekçileri ile üretim ve tasarım konusunda sohbette bulunarak Cumhuriyet Halk Partisi’ne destek istedi.

”ÜRETİM TESİSLERİ İNCELEMESİNDEN KARELER”

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir