CHP Eyüp İlçe Başkanlığı Kongre süreci de arayışlar devam ediyor…

Ramazan Yiğit

Nerede kalmıştık…

CHP Eyüp İlçe Başkanlığı Kongre süreci de arayışlar devam ediyor…
15.10.2017 pazar günü itibari ile,Mahalle delege seçimlerinin tamamlanması ile birlikte CHP Eyüp ilçesin de hareketli günler başladı.
CHP İçe Başkanı olarak görevini sürdüren Sinan Akçiçek yeniden aday olma ihtimali yüksek görünmekle birlikte almış olduğumuz duyumlar neticesin de (eski) CHP İlçe Başkanı Safi Karayalçın’nın da aday olacağı Eyüp kamuoyun da konuşulan isimler arasında geçiyor.

Delege seçimleri devam ederken CHP İlçe Başkanlığına aday olacağı konuşulan Nişanca Mahalle Temsilcisi Arzu Altunay da idiasını devam ettirenler arasın da olduğu Eyüp kamuoyun da konuşulanlar arasında yerini koruyor.

Diğer taraftan CHP İlçe Başkanlığına muhalif kanadın da ortak aklı oluşturarak bir isim üzerinde uzlaşma çabaları olduğu Eyüp kamuoyun da konuşulanlar arasın da geçiyor.

Şu an itibari ile CHP Eyüp ilçe Başkanlığı oldukça hareketli dakikalar geçirmekte birlikte seçilen delegelerin ortak görüşü ve hedeflerin de 2019 seçimlerini kazanmak Eyüp yerelin de ve Ülke genelinde
CHP’yi iktidara taşıyacak kadroları oluşturmak düşüncesi ağır kazanmış durum da olduğu gözden kaçmayan gerçek ortak aklı oluşturmak da.
CHP Eyüp İlçe Başkanlığı kongre süreci Ülkemize ve CHP’ye hayırlı olsun.

Ramazan Yiğit

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir