CHP Eyüp İlçe Başkanı Adayları birinci bölge delegeleri ile bir araya geldi

Example HTML page

CHP Eyüp ilçe Başkan adayları Av.Özgür Nemutlu,Mustafa Tüysüz,Doğan Sarıtaş,Safi Karayalçın 1 Bölge delegeleri ile Eyüp mihmandar lokantasın da 30.11.2017 tarihin de 19.30 da buluştu.Toplantıya çok sayıda delege katıldığı gözlemlendi.
Toplantının modetörlüğünü Rami yeni delegesi Kadir Uysal yaptı. İlçe Başkan adaylarına 15 dakika söz hakkının verildiği toplantıda ilk sözü Özgür Nemutlu sırası ile Mustafa Tüysüz,Doğan Sarıtaş ve toplantıya gecikmeli katılan Safi Karayalçın ise son konuşmacı olarak yer aldı.
Safi Karayalçın lehine adaylıktan çekilen Ali Öztürk de toplantıya katılanlar arasın da idi
.

Toplantı da ilk sözü alan Özgür Nemutlu konuşmasın da ;

Özgür ne mutlu kısaca özgeçmişinden bahsettikten sonra,
Siyaset yapacağız ya kim için yapacağız halk için halkla beraber halkın sorunlarını çözmek için yapacağız. Bunu yapmanın da ülkemiz de tek adresi var o da CHP dir dedi.
Özgür Nemutlu konuşmasının devamın da;

Parti içi eğitimi hiç aksatmadan sürdüreceğiz olmazsa olmazımız olacak. Partimiz CHP’yi ulu orta konuşturmayacağız eksiklerimiz varmı var kendi içimiz de konuşacağız eksikliklerimizi gidereceğiz bunları konuşacağımız yer CHP kurulları için de yapacağız dedi.
Yumruk atmayacağız el sıkacağız parti politikalarını topluma iletme görevimizi yerine getireceğiz dedi.
Türkiye de ve yerelde Eyüp de umudun ışığı olmak zorundayız.Sivil toplum kuruluşları ve cemiyetleri,meslek örgütlerini ve sendikalarımızı dinleyeceğiz sorunlarına cözüm üreteceğiz çözümün tek adresi de CHP dir dedi.

Her mahallede ayda bir defa mutlaka ve mutlaka toplantılar yapacağız Meclis üyelerimizi ve oluşturacağımız kurulları da yanımıza alarak toplumu dinleyeceğiz ve çözümler sunacağız dedi.
Kadın ve genç sayımızı artıracağız her sokakta genç ve kadın üyemiz olacak, Komisyonlarımızı ve Mahalle temsilcilerimizi aktif siyasetin içine sokacağız geleceğin kadrolarını yetiştireceğiz dedi.
Üyelerimizin de toplumun da hakkını hukukunu koruyacağız sahip çıkacağız dedi.

Örgüt toplantıları ayda bir mutlaka ve mutlaka olacak üyelerimiz ile iştişare yapacağız sokakta üreteceğimiz politikalarımızı konuşacağız.Mutlaka ve mutlaka Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlunun dediği kılcal damar örgütlenmesini hayata gecireceğiz ve Yerel de Eyüp de Genel de Türkiye de iktidara taşıyacağız diyerek sözlerini tamamlayan Özgür Nemutlu katılımcı delegelere ve parti üyelerine teşekkür ederek sözlerini noktaladı.

CHP Eyüp İlçe Başkan adayı Mustafa Tüysüz Konuşmasın da;

Kısaca kendisinden söz ettikten sonra, CHP Türkiyenin umut ışığıdır,bizde bu çerçeveden yola çıkarak umut ışığını büyütmek için genç dinamik deneyimli bir kadro ile kendimize bir yol haritası oluşturacağız. Her mahallemizin temsilcisi değil yönetimi olacak her sokakta mutlaka kadın ve genç üyemiz olacak coğalarak örgütlenerek partimizi iktidara taşıyacağız dedi.
Cmiyetler ile sıkca bir araya geleceğiz sorunlarını dinleyeceğiz ve sorunlarına çözüm üreteceğiz dedi.

Güçlü bir kadın kolumuz güçlü bir geçlik kolumuz olacak yerel ve ihtisas komisyonlarımız olacak her alan da mutlaka birimlerimiz olacak dedi.

Üye hukukunu koruyacağız parti içi demokrasiden asla taviz vermeyeceğiz dedi.
Sözlerine son verirken katılımcı delegelere ve üyelere teşekkür ederek sözlerini noktaladı.

CHP Eyüp ilçe Başkan adayı Doğan Sarıtaş Konuşmasın da ;

Kısaca kendisinden söz ettikten sonra, Yıl 2017 ülkemizin çeşitli bölgelerin de insanlar çocuklar açlıktan ölüyor,ülkemizin gidişatı iyi değil Türkiyenin CHP iktidarına ihtiyacı var partimizi yerel de ve genel de iktidara taşıyacak bir kadro ile yola çıkacağız 2019 da ülkemizin kötü gidişatına son noktayı koyacağız dedi.


Peki bunu nasıl yapacağız öncelikle kendi iç sorunlarımızı çözmekle başlayacağız. Parti içi demokrasiyi hayata geçireceğiz dedi.

Bizim Yönetimiz de seçilmiş delegeler değişmeyecek kadın kotası deyip kadın delege çıkarılıp yerine kadın delege atamayacağız.Ya da 4 üyemizin bulunduğu her hangi bir köyümüze başka bir mahalleden delege atamayacağız üyelerimizin seçmiş olduğu delegelerimizin hakını hukukunu kotuyacağız,parti içi demokrasiyi işleteceğiz dedi.

Srunlarımızı kendi içimizde kurullarımız la üyelerimizle iştişare ederek çözüme kavuşturacağız dedi.
Siyaset üreten bir Gençlik kolu,Kadın kolu ve mahalle yönetimimiz olacak ve tüm ihtisas komisyonlarımızı aktif siyaset üreten kurullar haline getireceğiz dedi.
KHK larla işlerinden atılan her vatandaşın sorununu kendi sorunumuz gibi göreceğiz ve gereğini yapacağız Nuriye ve Semihin mücadelelerine yüreğimizi katacağız dedi.

Siyaset üretimin de her zaman iki adım önde olacağız sivil toplum kuruluşları ve halkımızla çözümlerimizi paylaşacağız dedi.

Değrli delege arkadaşlarım Eyüp lçe Başkanı 2019 da mutlaka görevinin başın da olmalı partimizi zafere taşıyarak yerel de ve genel de iktidar ile taçlandırmalıdır dedi.
Değerli örgüt emekçileri sıkça karşılaştığım bir soruya da açıklık getirmek istiyorum ilçe BAaşkanı paralı olmalı deniyor.CHP Eyüp İlçe başkanlığı parayla değil akılla yapılır,Paran varmı derseniz benim kanatçılarda meyhanelerde harcayacak tek kuruşum yok ama onlarca ögrenciye burs sağlayacak param var dedi.
Değerli delege arkadaşlarım toplantılarda ve konuşmalarda herkes istinasız genç arkadaşlar göreve gelmelidir diyor. Genç olarak yola çıktık adaylığımızı açıkladık tercübesiz diyenler var,şimdi tercübe nasıl oluşur iki dönem gençlik kolu başkanlığı ve yönetim kurulu üyeliği yaptım gençliğimden beri de siyasetin içindeyim dedi.

Doğan Sarıtaş konuşmasını bitirken katılımcı delegelere ve üyelere teşekkür ederek sözlerini bitirdi.

CHP Eyüp İlçe Başkan adayı Safi Karayalçın Konuşmasın da;

Değerli arkadaşlar öncelikle toplantıya gecikmeli katıldığım için sizlerden özür dilerim bir mahallemiz de önceden pilanlanantoplantı sebebi ile gecikmeli kadıldım affınıza sığınıyorum dedi.
Safi Karayalçın Konuşmasının devamnın da Kısa ca kendinden söz etikten sonra,Eyüp de bizi biz yapan geçmişteki halicin etrafın da dizilen fabrikalarda çalışan emek haraketidir. Benliğimiz de emek haraeketi vardır.CHP de Emek ağırlıklı bir kitle partisidir,bu gerçekliliğimizi dikkate alarak siyaset üretmek zorundayız bir genlerimizi tarihimizden alıyoruz Ulusalcılık ile emek haraketini bir araya getiren CHP de siyaset yapıyoruz bu gerçeğe göre de hareket etmek zorundayız dedi.

Safi Karayalçın öncesin de aday adayı olan Ali öztürk kardeşimle bir araya gelerek yoldaşlık babın da birlikte yol yürüyeceğiz bu birliktelik ileriki günlerde kendisine çok şeyler kazandıracağına inanıyorum dedi.

Değerli delege arkadaşlarım merkez de bulunan laik demkrat çevre ile mutlaka buluşacağız dedi.
Siyaset de köylülüğü yıkmamız gerek hemşericiliği ve mesebciliği ortadan kaldırmak durumundayız mesebe ve hemşericiliğe dayalı siyaset anlayışı olmaz dedi.
Emek ağırlıklı partimiz CHP’sini sosyalist enternasyonale uyğun siyaset üreten sosyal demokrat bir parti konumuna mutlaka ve mutlaka getirmeliyiz kürt keşimesini söylemekten korkmamalıyız bu yurtaşlarımızlada mutlaka ve mutlaka buluşmalıyız sosyal demokrasinin evrensel ilkelerini hayata geçirmeliyiz dedi.

Hayatı birlikte paylaşacağız Partimizi kadınlarımız geçlerimiz ile birlikte yöneteceğiz dedi.
Bizim yönetim anlayışımız da kadın kolu başkanımız kadınlarımızı meyhaneye çağıramayacak bunu uygun görmeyeceğiz dedi.

Kendi için de tartışan siyaset üreten CHP Eyüp İlçe yönetimini oluşturacağız, tembellik yapmayacağız tembellik isteyen delege arkadaşlar bize oy vermesinler dedi.

Üniversitelere gideceğiz okul aile birliklerin de örgütleneceğiz,Meslek örgütleri ve emek cephesiyle buluşacağız, örgütleneceğiz 2019 da partimizi iktidara taşıyacağız dedi.

Bizim Eyüp de ışık yakacak gücümüz var.Hiç bir yere aday değilim partimizi iktidar yapmak için üretim yapacağız İlçe başkanlık görevimi süresi boyunca yerine getireceğim dedi.

Biz asıl ve yedek yönetim kurulları birlikte toplanacağız herkes asıl gibi çalışacak dedi.
CHP’mizi tekrar ayağa kaldırarak umudun ışığını yakacağız dedi.

Safi karayalcın sözlerini noktalarken katılımcı delegelere ve üyelere teşekkür ederek sözlerini bitirdi.

Toplantının soru cevap kısmın da Delegelerin ve üyelerin ortak talebi bir aya gelin birleşin Eyüp de bu gidişata son verin oldu.
Ramazan Yiğit/Haber Etkin

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir