CHP Eyüp de tarihi rekor İlçe Başkanlığına Altı Aday

Example HTML page

CHP Eyüp de nefeşler tutuldu,kongre takvimi yaklaşırken tarihin de ilk kez 6 adayla kongreye gitme rekorunu da aynı zaman da kırmış oldu.
CHP Eyüp İlçe örgütü 2019 seçimlerine odaklaırken haksız olmadığını kongre süreci yaklaşırken aday sayısında ki artış da CHP hızla iktidara yürümesinin bir göstergesi olarak algılanıyor aynı zaman da Eyüp Kamuoyun da .

CHP Eyüp ilçe başkanlığına adaylığına aday olduğunu CHP Eyüp İlçe Başkanlığın da açıklayan Bölgemizin tanınmış iş adamlarından ve CHP eski Eyüp ilçe Başkanı Safi Karayalçın Çalışmalarını sürdürmekte.

Diğer taraftan Av Özgür Nemutlu da 05.Kasım 2017 tarihin de CHP Eyüp ilçe başkanlığın da yapmış olduğu bir toplantıyla CHP Eyüp ilçe başkanlığına aday olduğunu açıklayarak çalışmalarını hızlandırdı.

Bir diğer taraftan da Bölgemizin tanınmış iş adamlarından Mustafa tüysüz 11.11.2017 Cumartesi günü saat 18.00 da yapacağı açıklama ile CHP Eyüp İlçe Başkanlığına aday olduğunu Kamuoyu ile paylaşacağını söyledi.

Yine CHP Eski Gençlik kolları Başkanı ve Halen CHP Eyüp İlçe Yönetim Kurulu üyeliğini sürdüren Ali Öztürk de 11.11.2017 saat 17.00 tarihin de CHP Eyüp İlçe Başkanlığında Yapacağı bir açıklama ile yarış da ben de varım diyecek.

CHP Eyüp İlçesi Mahalle delege seçimleri bitmesi ile birlikte adaylık çalışmalarını sürdüren bölgemizin Tanınmış iş adamlarından, CHP eski Gençlik Kolları Başkanı ve eski yünetim kurulu üyesi Doğan Sarıtaş 12.11.2017 saat 14.00 da CHP Eyüp İlçe Başkanlığında düzenleyeceği toplantı ile CHP Eyüp ilçe başkanlığına adayığını açıklayacağını söyledi.

Halen CHP Eyüp İlçe Başkanlığı görevini sürdüren Sinan Akçiçek de CHP Eyüp İlçe başkanlığın da düzenleyeceği bir toplantı ile 12.11.217 saat 16.00 tarihin de göreve devam diyeceğim diye söyledi.
CHP Eyüp ilçe Başkanlığına aday olan tüm adayların birleştiği ana hedef nokta 2019 da CHP Eyüp de iktidara taşımak olduğu üzerine çalışmalarını yürüttükleri yaptığımız çalışma neticesin de öne çıkan başlık olarak görünmektedir.
Haber Etkin
Ramazan Yiğit

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir