CHP, Atatürk Havalimanı için eylem yapacak

Example HTML page

CHP, pistinin bir bölümü sökülerek hastane yapılan kalanı da sökülmek istenen ve yerine Millet Bahçesi yapılacağı duyurulan Atatürk Havalimanı’na giderek eylem yapacak.

Pistinin bir bölümü sökülerek hastane yapılan kalanı da sökülmek istenen ve yerine Millet Bahçesi yapılacağı duyurulan Atatürk Havalimanı, Türk havacılık tarihinde oldukça önemli bir yere sahip. Ancak pistlerinin yıkılması için iş makineleri hazır…

Çevre sakinlerinin tanıklıklarına göre iş makinelerinden biri gündüz pist yakınındaki servis yolunda beton sökme işlemi yaptı. Ancak bir süre sonra çalışmalarına ara verdi.

Saat 19:00 sıralarında kaydedilen son görüntülere göre Atatürk Havalimanı’nda iş makineleri ve kamyonların sıralı bir şekilde bekleyişi sürüyor.

Milyarlarca liralık pistin parçalanıp sökülerek ortadan kaldırılacağı yolundaki haberler ve hazırlıklar da toplumun geniş kesiminden eleştiri almaya devam ediyor.

Vatandaşlar duruma “Felaket… İsraf… Rezalet… Üzülüyoruz… Cep doldurmaca… Atatürk’ün adının silinmesini istiyorlar” sözleriyle tepki gösteriyor.

“ATATÜRK’E DÜŞMAN OLANLARA BİR ÇİFT SÖZÜMÜZ VAR”

CHPİstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, sosyal medya hesabından SÖZCÜ GAZETESİ’NİN haberini paylaşarak yarın Atatürk Havalimanı’nda eylem yapacaklarını duyurdu.

Kaftancıoğlu, “Yarın saat: 11.00’de Atatürk Havalimanına gidiyoruz. Atatürk’e, doğaya, kente düşman olanlara bir çift sözümüz var. Doğa dostu kurumlar ve kişileri bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir