CHP Ankara adayı Mansur Yavaş: Seçimi kazandığımızda…

Example HTML page

CHP Ankara adayı Mansur Yavaş aday tanıtım toplantısında krtik açıklamalarda bulunuyor. Yavaş, konuşmasında, “Bizler 31 Mart akşamı seçimi kazandığımızda kendimizi asla zafer kazanmış saymayacağız. Bu savaş değil ki, biz bu seçimi Ankara halkının bize 5 yıl için verdiği hizmet etme yetkisi olarak göreceğiz” ifadelerini kullandı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Mansur Yavaş için düzenlenen tanıtım toplantısı

Cumhuriyet Halk Partisi – CHP paylaştı: 15 Ocak 2019 Salı

Mansur Yavaş’ın konuşmasından satır başları şöyle:

Allah başımızı öne eğdirmesin, yüz akıyla çıktığımız bu yolculuğu yük akıyla tamamlamayı nasip etsin. Gerginlikten çekişmeden kavgadan yorulmuş olduğuna inandığımız Ankaramıza söz veriyoruz: Bizler çatışmaya, kavgaya, husumete gelmiyoruz. Kardeşliğimizi pekiştirmeye çalışıyoruz.

Yürekten inanıyoruz ki 1 Nisan’da yeni bir sabaha uyandığımızda Ankara huzurun başkenti olmaya çalışacaktır. Bizler nefret dilini kendimizden uzak tutacağız, sevgi ekip sevgi biçeceğiz. Bizler 31 Mart akşamı seçimi kazandığımızda kendimizi asla zafer kazanmış saymayacağız. Bu savaş değil ki, biz bu seçimi Ankara halkınının bize 5 yıl için verdiği hizmet etme yetkisi olarak göreceğiz.

Ben kimsenin ekmeğiyle oynamayacağım. Hizmeti ihtiyaç ve aciliyet sırasına göre dağıtacağız.

Kendisi yüksek olan ruhu olmayan binalar oldu. Maalesef şehrimiz insanlara değil araçlara göre planlandı.Yardımları yaparken kameralarla gitmeyeceğiz. Hiç bir ihtiyaç sahibini rencide etmeyeceğiz. Yatay mimariyi özendirip sağlıklı şehirler planlıyoruz. Ankara’yı betona değil, yeşile boğacağız.

İşsizliğin azalması için gerekli hamleleri yaparken diğer yandan turizmde çeşitliliği arttırmayı planlıyoruz. Kadınlara emeklilere gençlere çocuklara yaşlılara engellilere huzurlu ve mutlu yaşayabilecekleri Ankara vaat ediyoruz. Tarımı destekleyeceğiz, üretici ve alıcıyı buluşturacağız.

Belediye başkanlığı belediye başkanlığı yapacak, kulübü de sizler yöneteceksiniz. Lisansı amatör sporcu olarak sporun tüm çeşitlerin destekleyeceği bir yapıyı oluşturacağız.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir