Çetin Ünlü AK-Parti Eyüpsultan İlçesi Belediye Başkanı aday adaylığına resmi başvurusunu yaptı

Example HTML page

Çetin Ünlü AK-Parti Eyüpsultan İlçesi Belediye Başkanı aday adaylığına resmi başvurusunu yaptı…

Geçtiğimiz günlerde basına vermiş olduğu kahvaltı toplantısın da aday adaylığını açıklayan Çetin Ünlü 12.11.2018 Pazartesi günü AK-Parti Eyüpsultan İlçe Başkanlığına gelerek İlçe Başkanı Adem Koçyiğit’e evraklarını verdi,aday adaylığını resmileştirdi.

Çetin Ünlü gazetemiz Haber Etkin’e yapmış olduğu açıklamasın da şu ifadelere yer verdi;

Gazeteniz Haber Etkin aracılığı ile Eyüpsultan halkına şunu demek istiyorum.
Çetin Ünlü olarak tüm Eyüpsultan’lı hemşehrilerimizin hayallerini gerçekleştirmek için yola çıktım herkese hizmet için geliyorum dedi.

”Hayallerimizi gerçekleştirmek için göreve talibim”

Hayallerimiz elbette var.

Ama emin olun projelerimiz sadece hayallerden ibaret değil. Bugün itibariyle rüyalarımızı, düşüncelerimizi süslüyor. Eyüpsultan, yakın zamandan itibaren projeleriyle konuşacak. Bundan emin olabilirsiniz.

Bu projeler sadece Eyüpsultan’nın bugünkü problemleri olan mülkiyet, trafik, kentsel dönüşüm gibi konularla ilgili değil. Eyüpsultan kültürel ve sosyal etkinlikleri ile uluslararası sempozyum ve etkinlikleriyle, bilime ve akıllı belediyeciliğe katkılarıyla konuşulacak bir ilçe olacaktır.

Çetin Ünlü Kimdir ?

Çetin ÜNLÜ, 8 Kasım 1971 yılında İstanbul’un Eyupsultan ilçesi. Karadolap Mahallesinde dünyaya geldi.

Eğitim hayatına Eyupsultan’da başlayan Çetin ÜNLÜ Orta ve lise eğitimi Alibeyköy Lisesinde, Üniversite hayatına AÖF Halkla İlişkiler Bölümü ile devam edip, Aydın Üniversitesinde ise Liderlik Eğitimi ile tamamlamıştır.

Çetin ÜNLÜ görevi itibari ile yurtiçinde ve yurtdışında birçok seminer ve organizasyonlara katılmıştır.

Çeşitli STK’larında kurucu, yönetim kurulu üyesi. genel sekreter ve başkan olarak görev alan Çetin ÜNLÜ, halen 15.000 Üye’ye sahip ve 60.000 Kişilik bir Camianın tek STK’sı olan (UTSYD) Uluslar arası Tır ve Ağır Vasıta Şoförleri Derneğinde ’de Genel Başkan olarak görevini sürdürmektedir.

Çetin ÜNLÜ Türk Silahlı Kuvvetlerinde üstün başarılar ile görev yaptıktan sonra kendi isteği ile istifa edip, Özel sektörde yönetici ve üst yönetici olarak çalışma hayatına başlamıştır, Ekim 2003 yılında Memuriyet Hayatına Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığında başlamıştır.

Burada 6 yıl Bürokrat olarak hizmet etmiş ve 2009 yılından itibaren Sultangazi Belediye Başkanlığında görev yapmaktadır.

Fenerbahçe Spor Kulübü Kongre Üyesi olan Çetin ÜNLÜ evli ve 1 kız çocuğu babasıdır.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir