Cenk Sandalcı: Sevenlerinin dualarıyla sonsuzluğa uğurlandı

Example HTML page

Genç yaşta geçirmiş olduğu kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Eyüpspor’un türbün liderlerinden Cenk Sandalcı, Eyüpsultan Cami de kılınan cenaze namazının ardından dualar eşliğinde Eyüpsultan Kabristanındaki ebedi istirahatgâhına sevenlerinin omuzlarında uğurlandı.

Genç yaşta hayata gözlerini yuman Eyüpspor tribünlerinin ve Eyüpsultan ilçesinin sevilen ismi Cenk Sandalcı Eyüpsultan İlçesinin İş, Spor, Sanat, ve siyaset çevresini Eyüpsultan Camide kılınan cenaze namazında buluşturdu.

Merhum Cenk Sandalcı’nın uğurlama törenine Başta Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken. Eyüpsupor Başkanı Murat Özkaya, CHP 2014 Belediye Başkan Adayı Ferzan Özer olmak üzere Eyüpspor Tribün liderleri arkadaşları, İş dünyasından, sanat dünyasından ve Siyasi Partilerin İlçe Başkanları yöneticiler, Siyasi Partilerin Gençlik Kolları, Eyüpsultan Belediye Başkan Yardımcıları, Eyüpsultan Belediye Meclis üyeleri, Muhtarlar, STK temsilcileri ve Eyüpsultan Halkı katıldı.

Haber Etkin Gazetesi olarak : Genç yaşta hayatını kaybeden Cenk Sandalcı kardeşimize Allah’tan rahmet diler sevenlerine ve ailesine, Eyüpsultan İlçemize Başsağlığı ve sabırlar dileriz. Mekanı Cennet olsun.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir