Cemal Canpolat’ın İstanbul’daki adaylık açıklamasını miting gibi kalabalığa yaptı

Example HTML page

Cemal Canpolat, İstanbul İl binasında gerçekleştirdiği toplantı ile büyük bir kalabalığa seslenerek CHP il başkanlığına adaylığını resmen açıkladı.

Cemal Canpolat, CHP İstanbul İl Başkanlığı’na adaylığını açıkladı. CHP İstanbul İl Binasında yapılacak adaylık açıklaması için saatler öncesinden partililere mesaj gönderen Canpolat, saat 18.00’i gösterdiğinde mahşeri bir kalabalık tarafından karşılandı.

ekran-goruntusu-2023-09-27-185639.png

CEMAL CANPOLAT’A DESTEK VERDİLER

CHP’de İstanbul İl Başkanlığı’na Özgür Çelik’in ardından Cemal Canpolat adaylığını açıkladı. Canpolat’ın adaylığını açıkladığı toplantıya CHP Genel Başkan Yardımcıları Eren Erdem, Bülent Kuşoğlu, Zeynel Emre, Yunus Emre, Hasan Efe Uyar; CHP milletvekilleri Gamze Akkuş İlgezdi, Oğuz Kaan Salıcı, Yüksel Mansur Kılınç, Hüseyin Yıldız; 18’e yakın ilçe başkanı CHP PM üyeleri ve CHP yedek üyeleri de katıldı. 

Açıklama öncesi  Canan Kaftancıoğlu, Cemal Canpolat, adaylık sürecinde ismi ön plana çıkan Selçuk Sarıyar, Mehmet Ali Yüksel, genel başkan yardımcılarıyla  biraraya geldi. Kaftancıoğlu adaylık yarışında Canpolat’a başarılar diledi.

Canpolat şunları söyledi:

“Biz bu yönetimi dışlanan işçileri, yöneticileri yönetime getirerek yapacağız. CHP gençlik kollarının ötekileştirip yalnızlaştırarak değişim olmaz. Parti yönetimi ısrarla kendisi olmaktan kaçıyor, kendi yazılı belgelerine yansıyan sol, sosyal demokrat söylemlerden uzaklaşıyor!. Devrimci olmadan değişim mümkün değil” dedi. 

Açıklamasında iktidara eleştirilerde bulunan Canpolat, “Bu düzeni değiştireceğiz” dedi. “CHP’lilerin belediyelerde iş bulabilmek için İYİ Parti’nin kapılarına gitmek zorunda bırakılmasına son vereceğiz” diyen Canpolat, “İlçe başkanlarımızı sahipsiz bırakmayacak ve örgütümüze sahip çıkacağız dedi.

Konuşmasının devamında Canpolat şu ifadelere yer verdi;

ekran-goruntusu-2023-09-27-185904.png

“KILIÇDAROĞLU’NUN İTİBARSIZLAŞTIRILMAYA ÇALIŞILMASINA İZİN VERMEYECEĞİZ

Canpolat sözlerinin devamında ise “Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun 3-4 TV eliyle itibarsızlaştırılmaya çalışılmasına izin vermeyeceğiz. Sayın genel başkanımıza sahip çıkacağız, yenilenmeyi Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte yapacağız” dedi.

ekran-goruntusu-2023-09-27-185643.png

“YİNE BAŞARACAĞIZ”

CHP Genel Merkezi’nin desteklediği isim olarak bilinen Canpolat, “Kuruluşunun 100. Yılında, 100 yıllık çınarın İstanbul İl Başkanlığına adayım. Geçmişte başardık! İstanbul’da bu rejime hayır dedik. Yine başaracağız.” dedi.

ekran-goruntusu-2023-09-27-185653.png

423 İL DELEGESİ GELDİ

Cemal Canpolat kanadından edinilen bilgiye göre, bugün İstanbul İl Başkan adayı Canpolat’ı desteklemek için il binasına 423 il delegesi geldi.

Açıklama sonrası açıklamada bulunan Gamze Akkuş ilgezdi şu ifadeleri kullandı: 

“CHP’de kongreler adete bir şenlik havasında geçer. Çünkü biz büyük bir aileyiz. Kardeşlik ve yoldaşlık çerçevesinde yarışlarımız olur. Bütün aday olanlar Cumhuriyet Halk Partisinin evlatlarıdır. Seçimler biter biz ertesi sabah yoldaşlık hukuku ile sahada omuz omuza birlikte çalışırız. Hepimiz için aslolan Cumhuriyet Halk Partisi ve ilkeleridir. Yüzyıllık çınarın dimdik ayakta kalması için Kuvayi Milliye ruhuyla bir nefer olarak dünde bugün de yarında her türlü mücadeleye hazırız. Yolumuz Mustafa Kemal Atatürk’ün aydınlık, demokratik, barış ve kardeşlik yoludur.”

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir