Çatalca’da Spor’a dev yatırım: Açık spor kompleksi’nin Temeli Atıldı.

Example HTML page

Çatalca Belediyesi Açık Spor Kompleksi’nin temel atma töreni gerçekleştirildi. 

Törene; Başkan Erhan Güzel, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, önceki Dönem Belediye Başkanları, Mahalle Muhtarları, Sivil Toplum Kuruluşları ve vatandaşlar katıldı. Tören, Çatalca Belediye Başkan Yardımcısı Burak Tan’ın konuşması ve video gösterimiyle başladı. 

Sonrasında konuşan Başkan Erhan Güzel “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ve büyük Çatalca ailemizin sesine kulak vererek, herkesin spor yapabileceği, bu güzel tesisi ilçemize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hedefimiz buralardan filenin sultanlarını, 12 Dev Adamları ve şampiyon Milli Tenisçilerimizi ülke sporumuza kazandırmak. Mazeret değil, maharet üretmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

“Sporda Marka Kent Olacağız”

Sözlerine, Çatalca’da hedeflediği spor vizyonuna vurgu yapan Başkan Erhan Güzel, göreve gelmeden önce, Çatalca’da bir çok spor branşının yapılmasına imkan sağlayacak açık spor alanlarını kazandıracağının sözünü verdiğini hatırlatarak devam eden Başkan Güzel “Bizler Çatalca’mızı sporda marka bir kent haline getirme hedefiyle yola çıkmıştık. Bu kapsamda bünyemizde bulunan spor kurslarımıza tenis ve jimnastiği de ekledik. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim” sözünü kendimize rehber edinerek, bu anlayıştaki sporcuları kurslarımızda yetiştirmek ve ülke sporumuza armağan etmek istiyoruz. Biz istiyoruz ki; 2027’de kadim şehrimiz İstanbul’da düzenlenecek Avrupa Oyunları’nda ve bütün uluslararası organizasyonlarda; Çatalca’mızdan yetişen sporcularımız da ülkemizi temsil ederek başarılar getirsin. Bizim spor vizyonumuzun temelinde bu anlayışımız yatıyor. “ dedi.

“Bu Alanın İsmini Çatalcalı Hemşehrilerimiz Belirleyecek” 

Temeli atılan Açık Spor Kompleksinin, hangi isimle Çatalca’da yaşayacağına da açıklayan Başkan Erhan Güzel, “Halkın içinden, halkla birlikte Çatalca’mızı yöneteceğimizi her fırsatta dile getiriyoruz. Bu alanın temelinde de bu anlayışımız yatıyor. Açık spor tesisimizin ismini, sosyal medya hesaplarımızda yapacağımız anket çalışmamızla siz değerli hemşehrilerimizden gelecek cevaplar doğrultusunda belirleyeceğiz.” diyerek, projede ve alanın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti ve sözlerini noktaladı.  

Başkan Erhan Güzel’in konuşması sonrasında, edilen dualarla birlikte temel atma töreni tamamlandı.

100. Yıl Cumhuriyet Parkı’nın alt kısmında yer alan alanın yapımı tamamlandığında; halı sahalar, voleybol, basketbol sahaları ve tenis kortu ücretsiz olarak Çatalca’nın hizmetine sunulacak

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir