Bilgisayar iPhone’u Görmüyor Sorunu Nasıl Çözülür?

Example HTML page

Bilgisayar iPhone’u Görmüyor Sorunu Nasıl Çözülür?

Bilgisayar iPhone’u görmüyor sorunu kimi zaman iPhone kullanıcılarının karşılaştıkları problemler arasında karşımıza çıkıyor. Kullanıcıların bu problemi en çok Windows işletim sistemi kullanan bilgisayarlar üzerinde yaşadıkları biliniyor. Eğer bilgisayarınız kullanmakta olduğunuz iPhone cihazını iTunes üzerinden görüntülemiyorsa bu, cihazın bilgisayar tarafından tanınmadığı anlamına geliyor. Bu sorunun pek çok sebebi olabiliyor. Peki Windows kullanan kullanıcılar bu problemi nasıl çözebilir? Bilgisayar iPhone’u görmüyor sorunu için ne yapılabilir?

Bilgisayarınız iPhone Cihazınızı Tanımıyorsa

Bilgisayarınız kimi durumlarda iPhone cihazınızı görmeyebiliyor. iPhone bilgisayarda görünmüyor sorunu çözümü içinse yapabileceğiniz birkaç şey mevcut. Bilgisayar iPhone’u görmüyor sorunu yaşıyorsanız bazı temel çözümler kullanarak bu sorunu çözebilmeniz mümkün. İşte madde madde iPhone’u bilgisayara bağlarken yaşanan sorunlar için çözümler:

1. İlk Yapmanız Gereken Orijinal Kablo Kullanmak

Bilgisayarınız iPhone cihazınızı görmüyorsa deneyebileceğiniz ilk şey cihazınızın orijinal kablosunu kullanmak olarak karşımıza çıkıyor. Eğer orijinal bir kabloya sahip değilseniz, cihazı bilgisayara bağlamak için farklı USB kabloları deneyebilirsiniz. Aynı zamanda bilgisayarınızın diğer USB girişlerini de denemekte fayda var.

2. Cihazınızın Açık Olduğundan Emin Olun

iPhone’u bilgisayara bağlama sorunlarının yaşanmasında etkili olan durumlardan biriyse cihazınızı açmamanız. Kullanmakta olduğunuz cihazı şifreniz ile açtığınızdan emin olmalısınız.

3. Cihazı Bilgisayara Bağlarken Güven Seçeneğini İşaretleyin

Bilgisayar iPhone’u görmüyor sorunu kimi zaman cihazın bilgisayara bağlanma ayarlarından kaynaklı olabiliyor. Eğer bilgisayara bağlamaya çalışırken cihazınızda “Bu Bilgisayara Güvenilsin Mi?” şeklinde bir uyarı alıyorsanız güven seçeneğini işaretlemeniz önem taşıyor. Aksi takdirde cihazınız bilgisayar bağlantısını otomatik olarak kesiyor.

4. Bilgisayarınızı ve iPhone Cihazınızı Yeniden Başlatın

Apple cihazlar bilgisayara bağlanma sorunu çözümü için denenebilecek yöntemlerden biri ise yeniden başlatmak olarak karşımıza çıkıyor. Bir bağlantı sorunu yaşıyorsanız hem cihazınızı hem bilgisayarınızı yeniden başlatarak aygıtı bilgisayara bağlamayı tekrar deneyin. Kimi zaman bu yöntem sorunu çözebiliyor.

Yukarıdaki temel yöntemleri denediyseniz ancak hala bilgisayar iPhone’u görmüyor sorunu yaşıyorsanız Apple Device Support Service, AMDS servisi gibi daha gelişmiş yöntemleri kullanabilir ya da teknik bir yardım almayı deneyebilirsiniz.

fuarteknoloji.com Apple iphone aksesuarları sanal marketi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir