Başkan Erhan Güzel: Çatalca’da Kadınları Her Alanda güçlendireceğiz

Example HTML page

Başkan Erhan Güzel, 15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü sebebiyle Çatalca’nın emekçi kadın çiftçileriyle Yazlık Mahallesinde bir araya geldi. 

Buluşmaya; Başkan Yardımcıları Ayhan Tutun ve Burak Tan, Meclis Üyeleri, İBB Kadın ve Aile Şube Müdür Yardımcısı Ebru Oğuz, Mahalle Muhtarları, Ziraat Odası Başkanı Seyit Çetin ve vatandaşlar katıldı.

Programda konuşan Başkan Erhan Güzel, Çatalca’nın kadınlarını hayatın her alanında güçlendirmek istediklerine vurgu yaparak “Kadının emeği, toprağa can verir; alın teriyle toprağı bereketlendirir. Her bir kadın çiftçimiz, bizim için birer rol modeldir ve onların azmi bizlere ilham verir dedi.

Başkan Güzel sözlerine şu ifadelerle devam etti:

”Çatalca’da Kadınları Her Alanda güçlendireceğiz”

Bizler, Çatalca’da kadınlarımızı her alanda güçlendirmeye kararlıyız. Ekonomik ve sosyal hayatın içinde daha aktif rol almalarını sağlayacak projeleri hayata geçiriyor ve bu projelere olan desteğimizi artırarak sürdürüyoruz. Çünkü biliyoruz ki, kadınların olmadığı bir kalkınma düşünülemez. Bu sebeple, kadın çiftçilerimizin daha iyi şartlarda çalışabilmeleri, hak ettikleri değeri görmeleri ve üretime katılımlarının artması için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Başkan Erhan Güzel’in günün anısına katılımcılara gerçekleştirdiği hediye takdiminin ardından çiftçi kadınların emekleriyle güzelleştirdikleri seralar ziyaret edildi ve günün anısına çiçekler toprakla buluşturuldu.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir