Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen: ”Vakti geldi Eyüpsultan birlikte başaracağız”

Example HTML page

CHP Eyüpsultan Belediye Başkanı Adayı Dr. Mithat Bülent Özmen önceki gün 7 Mahalle Muhtarı  Eyüpsultan Muhtarlar Derneği Başkanı ve Merkez Mahallesi Muhtarı Sayın Hüseyin Bilek, Düğmeciler Mahalle Muhtarı Süleyman Özcan, Nişanca Mahalle Muhtarı Mehmet Tüfekçi, Defterdar Mahallesi Muhtarı Hamit Karaali, Topçular Mahalle Muhtarı Remzi Tükenmez, Ramicuma Mahalle muhtarı Gürol Birkardeşler, Rami Yeni Mahallesi Muhtarı İrfan Önder’i ziyaret etmişti.

Bu günkü çalışmasını da muhtarlara ayırın Başkan Özmen 7. Mahalle muhtarına daha ziyaret gerçekleştirdi. Sırasıyla İslambey Mahallemizin Muhtarı Sayın Orhan Adak,  Silahtarağa Mahalle Muhtarı Erdem Akgün, Sakarya Mahallesi Muhtarı Nuh Yaman, Esentepe Mahalle Muhtarımız Sayın Engin Demirbaş, Emniyettepe Mahalle Muhtarı Mustafa Erbaş, Alibeyköy Mahalle Muhtarı Firdevs Kuş ve  Çırçır Mahalle Muhtarı Mustafa Çebi’yi beraberindeki CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş, CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Başkanı Vekili Zülfü Çakar, İBB ve Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Gülsüm Polat, CHP Kadın Kolu Başkanı Adile SAL, Gençlik Kolu Başkanı Tolga Ustabaş, Önceki dönem ilçe Başkanı Memet Sevim, ile birlikte ziyaret etti.

Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen, çalışmalarına sabah  saat 9.30 da İslambey Mahalle Muhtarı Orhan Adak’a ziyaret ederek başladı. Muhtar Adak’dan mahallenin sorunlarını dinledi notlarını aldı. İçilen çayların ve sohbetin ardından günün anısına çekilen resimlerin ardından Başkan Özmen samimi misafirperverliği ve dostane yaklaşımı için muhtar Adak’a teşekkür ederek ayrıldı.

Daha sonra Semt-i Mukaddes Eyüpsultan’ın en genç muhtarı, Silahtarağa Mahalle muhtarı Erdem Akgün’ü ziyaret etti. Kendisinden önce muhtar olan ve görevi başında vefat eden Ramazan Akgün’e dua eden Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen mahallenin sorunlarını dinledi notlarını aldı. İçilen çaylar ve sohbetin akabinde günün anısına resim çekiminin ardından nazik misafirperverlikleri için muhtar Akgün’e teşekkür ederek ayrıldı.

Saat 12.00 da Sakarya Mahallesi Muhtarımız Sayın Nuh Yaman’ı ziyaret eden Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen, Muhtar Yaman’ın mahalenin sorunları hakkındaki görüşlerini ve taleplerini dinleyerek not etti.

İçilen çaylar ve sohbetin anısına çekilen resimler sonrası güzel misafirperverliği için muhtar Yaman’a teşekkür ederek ayrıldı.

Esentepe Mahalle Muhtarı Engin Demirbaş ile saat 13.15 deki randevusuna geçen Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen hoşsohbet ile mahalle sorunlarına ilişkin notlarını aldı. Günün anısına çekilen resimlerin ardından, samimi yaklaşımı ve misafirperverliği için muhtar Engin Demirbaşa teşekkür ederek görüşmeden ayrıldı.

14.30’da Emniyettepe Mahalle Muhtarı Mustafa Erbaş ile olan görüşmesine geçen Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen Emniyettepe Mahallesinin sorunlarına ilişkin sohbet edip notlarını aldı.

İçilen çayların ardından günün anısına resim çekimi yapıldıktan sonra sıcak ve samimi misafirperverliği için Muhtar Erbaş’a teşekkür ederek bu görüşmesini de bitirdi.

Eyüpsultan İlçesinin 3 kadın muhtarından biri olan Alibeyköy Merkez Mahalle Muhtarı Firdevs Kuş’a ziyaret etti. Alibeyköy Merkez Mahallesinin sorunlarını dinleyen Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen 1. Nisan’dan itibaren sorunları birlikte çözme sözü vererek içilen çayların ve günün anısına çekilen resimlerin ardından Zerafeti ve sıcacık gülümsemesi, güzel misafirperverliği için teşekkür ederek randevusundan ayrıldı.

Günün son ziyaretini ise Çırçır Mahalle Muhtarı Mustafa Çebi’ye gerçekleştiren Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen Çırçır mahallesinin sorunlarını dinledi ve notlarını aldı.

İçilen çayların ardından günün anısına resim çekimi gerçekleşti. Güler yüzlü ev sahipliği ve misafirperverliğinden dolayı muhtar Çebi’ye  teşekkür ederek çalışmalarını sonlandırdı.

‘’BAŞKAN DR. MİTHAT ÖZMEN 17 OCAK ÇALIŞMA POROĞRAMI’’

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir