Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen: Kemerburgaz’ın tarihini ve yeşilini birlikte koruyacağız

Example HTML page

CHP Eyüpsultan Belediye Başkanı Adayı Dr. Mithat Bülent Özmen çalışmalarına Kemerburgaz Mitahatpaşa Mahallesi Muhtarı Turgut Koçum ve Mithatpaşa Mahalle Muhtarı Gürkan Yılmaz, Göktürk Mahalle Muhtarı Seval Kızılateş’i ziyaret ederek devam etti

Başkan Özmen’in çalışma programına CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş, CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Sözcüsü ve İBB Meclis Üyesi Ali Haydar İşkar CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi aday, adayları ve partililer katıldı.

Önceki gün CHP Eyüpsultan Belediye Başkanı Aday Adayları ile bir araya gelerek seçim stratejisi hakkında görüş alışverişinde bulunmuş ve Güzeltepe, Karadolap ve 5 Levent Muhtarları Akabinde de Eyüp Müteahhitler Derneği (EMÜDER)i ziyaret eden Başkan Dr. Özmen; Bu günde Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Turgut Koçum, Mithatpaşa Mahallesi Muhtarı Gürkan Yılmaz, Göktürk Merkez Mahallesi Muhtarı Seval Kızılateş’i ziyaret etti. Mahallelerin sorunlarını dinledi ve notlarını aldı.

Kemerburgaz’ın tarihsel misyonunu ve yeşilini birlikte koruma sözü verdi. Günün anısına çekilen resimlerin ardından güzel misafirperverlikleri için teşekkür ederek muhtarlık görüşmelerini bitirdi.

Günün geri kalan kısmında ise bir dizi ev ziyareti ve kanaat önderleri görüşmelerine ayırdı.

‘’BAŞKAN DR. MİTHAT ÖZMEN’İN  19 OCAK CUMA GÜNÜ ÇALIŞMA PROĞRAMI’’

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir