Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen; “Dert buradaysa derman da burada”

Example HTML page

CHP Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Dr. Mithat Bülent Özmen; “Dert buradaysa derman da burada” birlikte başaracağız…

CHP Eyüpsultan Kadın Kolları üyeleri ile kahvaltıda bir araya gelen Dr. Mithat Bülent Özmen, “Eyüpsultanımızı 29 mahalleden, temsili demokrasisi ile yöneteceğiz. Söz herkese düşecek” dedi.

CHP Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Dr. Mithat Bülent Özmen, bugün CHP Eyüpsultan Kadın Kolları üyeleri ile kahvaltıda bir araya geldi.

Yaklaşık 250 kadın üyenin katılımıyla gerçekleşen buluşmada Dr. Özmen, “Allah’ın izniyle 1 Nisan’da Belediye Binası’nda işe başladığımızda, Eyüpsultanımızı, 29 mahalleden ‘temsili demokrasi’yle hep birlikte yöneteceğiz. Burada siz kadınlarımızın; duyarlı, özverili, şefkatli, hoşgörülü, insani ve adil yaklaşımlarınızı; sorunlarla birlikte çözüm yollarını da beraberinde getirme yeteneğinizi, çok ama çok önemsiyorum.

Eyüpsultan’ımız biliniz ki sizlerin omuzlarında yükselecek. Temsilde kadınlarımızın önemi büyük olacak.

Dert buradaysa, derman da buradan çıkacak” diye konuştu.

Program sunumunu CHP Kadın Kolu Başkan Yardımcısı Perihan Gül’ün gerçekleştirdiği etkinlikte,

CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş ve CHP Eyüpsultan Kadın Kolu Başkanı Adile Sal da görüşlerini dile getirdi.

Kahvaltıya ayrıca CHP Eyüpsultan ve İBB Meclis Üyesi Gülsüm Polat, CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Filiz Gökçe,

CHP Eyüpsultan Belediye Başkanı Aday Adayı Yeşim Tektaşlı, Tohumdan Çınara Kadın Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Türkmen Erdoğan Celep ve

Çağdaş Kadınlar Derneği Başkanı Sakine Sayar, çok sayıda sivil toplum kuruluşunun kadın kolları başkanı ve yöneticileri de katıldı.

Kahvaltıdan sonra programına Çırçır Site Kıraathanesi ziyareti ile devam eden Dr. Mithat Bülent Özmen, burada da kahvehanedekiler ile hasbihâl etti.

Ardından saat 15.00’te Akşemsettin Öğretmenler Lokali’ni ziyaret eden Dr. Özmen, burada da emekli öğretmenlerin ellerini öpüp, iyi dilek ve hayır dualarını aldı.

Dr. Özmen, programına saat 16.00’da Yeşilpınar Semt Pazarı’nda esnaf ziyaretleri ve halk temasıyla devam etti.

Saat 18.00’de CHP Yeşilpınar Seçim İrtibat Bürosu’nda programını sonlandıran Dr. Özmen, katılım sağlayan tüm parti üyelerine ve vatandaşlara teşekkür etti.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir