Başkan Deniz Köken’e Soruyoruz; Bu ekonomik bunalımda ve pandemi koşullarında bu ne savurganlık niye?

Example HTML page

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’e soruyoruz; ”Bu ekonomik bunalımda ve pandemi koşullarında bu ne savurganlık niye?”

Ülkenin ekonomik durumu her gün kötüye giderken yerelde Eyüpsultan Belediyesinin durumu farklı değil.

Daha geçtiğimiz Mecliste geçen Eyüpsultan İlçesinin tarihi hafızasının Eski Eyüpsultan Belediye binasının satışını belediye İştirakleri olan ESBAŞ ve ESTUR’un borçlarını kapatmak için satmışken üstüne üstlük önceki meclislerde de bu şirketlerin vergi borçlarını kapatmak için Kemerburgaz da bir taşınmazı satan Eyüpsultan Belediye Başkanlığı değilmiş gibi yoktan yere bu işlere kaynak harcamak ne kadar doğru?

Hadi diyelim ki şartlar müsait ortada da salgın yok taşınmazlarınızı da satmak durumunda değilsiniz cıvıl, cıvıl herkes gece gündüz demeden sokaklarda dolaşıyor bunları yapmanızda o zaman bir mahsur yok tabi ki.

Eyüpsultan Belediyesi temizlik işini yapan emekçisine 2800 TL’den sözleşme yaptığı yerde, birde pandemi koşullarının ne zaman biteceği de belli değilken bunların altında saat 19.00 dan sonra kimler geçecek Eyüpsultan kamuoyu merak ediyor.

Her halde Saat 19.00’dan sonra Eyüpsultan da gezen cinler ve periler için yapmadınız bu ışıklı kemerleri.

Belediyecilik konusun da engin deneyimleriniz olduğunu biliyoruz.

Daha öncede Eyüpsultan Belediyesinde görevde bulundunuz. Bir de bunun dışın da Antalya, Erzurum ve Gaziantep Büyükşehir Belediyelerinde önemli görevler üstlendiniz bundan dolayı da bu gibi basit hatalar yapmayacağınızı düşünüyoruz ve mutlaka gözden kaçan bir şey var diye değerlendiriyoruz.

Sizin de bildiğiniz gibi daha önce yine Alibeyköy satadının yantarafın da derenin kenarında İBB’nin yerine yapılan kaçak binayı tekrar yıkmak zorunda kalmıştınız.

Umarız bu gibi şeyler hatalar tekrarlanarak Eyüpsultan belediyesi zarara uğratılmaz.

Sizlerin engin tecrübesinden Eyüpsultan halkı önemli hizmetler bekliyor…

Saygılarımızla açıklamalarınızı bekliyoruz.   

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir