Barış Atay: Aracımızın teker bijonları gevşetildi

Barış Atay, seyir halindeyken araçlarınn teker bijonlarının çıktığını ve 5 bijonun gevşetilmiş olduğunu açıklayarak, “tahmin ettiğimiz şey olmadığını umuyoruz” dedi.

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkan Yardımcısı ve Hatay Milletvekili Barış Atay, Hatay’ın Antakya ilçesinde ve bölgede parti faaliyetleri için kullandığı aracın 5 bijonunun gevşetildiğini açıkladı.

İleri Haber’in aktarımına göre, TİP bölge sorumlusunun araçtan normal ses gelmemesi üzerine servise götürmesiyle anlaşılan olayda sağ ön tekerlekteki 5 bijonun tamamının gevşediği, ikisinin düştüğünü tespit edildi.

Servis çalışanı, 80-100 km hıza çıkılmış olsa bijonların tamamının yerinden çıkacağını ve lastiğin yerinden fırlayacağını söylerken, bijonların müdahale olmadan gevşemesinin ve düşmesinin imkansız olduğunu belirtti.

Barış Atay, Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımda, parti faaliyetlerinde kullandıkları aracın seyir halindeyken teker bijonlarından iki tanesinin yerinden çıktığını ve servise götürdüklerinde tekerin 5 bijonunun da gevşetildiğinin ortaya çıktığını ifade etti. Atay, “tahmin ettiğimiz şey olmadığını umuyoruz” diyerek sorumluların bulunmasını talep etti.

Barış Atay paylaşımında, “Antakya’da ve bölgede Partimizin faaliyetlerinde kullandığımız araç. Yolda giderken, 2 bijon yerinden çıktı. Servis, 5 bijonun da gevşetilmiş olduğunu belirtti. Bu müdahalenin, tahmin ettiğimiz şey olmadığını umuyoruz. O yüzden uyarıyoruz! Sorumlusunu ya siz bulursunuz ya da biz!” dedi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir