Atmaca Eyüp’ün Seçkin Simalarını İftarda Ağırladı

Atmaca Holding’in geleneksel olarak düzenlediği iftar’da Eyüp’ün sivil toplum kuruluşları, spor, iş dünyası, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve sanat dünyasının önde gelen isimleri ile bir araya gelerek İftarda buluştu.

Dualar ve ilahiler ile başlayan iftar davetinde birlik, beraberlik mesajları verilirken sevgi hoşgörü vurgusu yapıldı.

atmaca eyüp ün seçkin simalarını buluşturdu (47)

Kısa bir konuşma yaparak iftar programının açılışını yapan Mustafa Ekmekçi sözlerinde şunları ifade etti;Sivil Toplum Kuruluşlarının temelinde sevgi barındırdığını ve bu beraberliklerin sevgiyi de pekiştirdiğini söyleyen  Ekmekçi “ Atmaca Holding bünyesinde Emin Atmaca’nın düzenlediği bu güzel iftarda bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum. Ramazan ayını barış, mutluluk getiren bir ay olarak biliyoruz. Diğer ayların da böyle geçmesini diliyor ve Ramazan Bayramını da şimdiden kutluyorum” diye konuştu.

 

Davete ev sahipliği yapan ve Atmaca Holding Yönetim Kurulu Başkan Emin Atmaca iftar davetinde yaptığı konuşmada hoşgörü  mesajları verdi. Atmaca “Gönülleri bir arada olan insanların gönüllerini birleştirerek yaptıkları her davranış çok önemlidir. İftarımızda Eyüp’ün tüm renklerini bir arada görüyorum. Spor camiasından, sanat camiasına, siyasetten sivil topluma kadar davetimize katılan tüm misafirlere teşekkür ederim. Farklı, çok renkli düşünce ve fikirlerin aynı çatı altında dostlukla bir araya geldiği iftarımızda gönül bağı ile toplanan siz değerli misafirlerimiz hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz.

atmaca eyüp ün seçkin simalarını buluşturdu (44)

Atmaca konuşmasında yaklaşan Kadir Gecesini ve Ramazan Bayramı da kutlayarak,” Bin aydan hayırlı olan Kadir Gecesinin ve Ramazan Bayramının barışa ve kardeşliğe, birlik ve beraberliğe vesile olmasını, milli birliğimizin daha da güçlenmesi, İslam âleminde huzur ve barışın tesisi için bir fırsat olmasını diliyoruz. Bu duygularla tüm milletimizin ve İslam âleminin Kadir Gecesini ve Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor; Bayramın ülkemize; Ortadoğu başta İslam âlemine ve tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini temenni ediyoruz” dedi.

 

İftara CHP eski ilçe başkanı ve eski belediye meclis üyesi Memet Sevim,Eski meclis üyeleri Bilal Karaca ve Haydar Parlak,CHP ilçe sekreteri Kenan Kaplan,Van Erciş Derneği Başkanı Oğuzhan Demir,Pirsultan Abdal Derneği Başkanı Abuzer Çetinkaya,CHP eski ilçe başkanı Ahmet Kartalkanat,Eyüp Belediyesi eski Başkan yardımcısı ve parseller spor kulübü başkanı Ahmet Malatyalı,Eyüp kulüpler birliği başkanı Metin Çırpan,İşadamları Mehmet Işık,İşadamı köksal Aykutalp ve çok sayıda AKDOĞU (Aktif Doğu İşadamları Derneği)üyesi İşadamıda Atmaca’yı yanlız bırakmayarak destek oldu.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir