Atatürkçü Düşünce Derneği Eyüp şubesi’nden ”29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” çıkarması

Example HTML page

ADD Atatürkçü Düşünce Derneği Eyüpsultan Şube başkanlığı her 29 Ekim de olduğu gibi bu yılda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Fener alayı etkinliği düzenledi.

Cumhuriyet’in 99 yılında ADD Genel Başkanı Mustafa Hüsnü Bozkurt’unda katılımıyla birlikte yaşlısı genci binlerce Eyüpsultanlı vatandaşın katılımıyla coşkulu bir yürüyüş gerçekleştirdi.

ADD Eyüp Şubesi Başkanı Yıldıray Eser’in kısa selamlama konuşması yaptığı yürüyüş sonrası, Cumhuriyetin 99 Yılı dolayısıyla bir konuşma yapan ADD Genel Başkanı Mustafa Hüsnü Bozkurt konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

Sayın Başkan çok değerli Atatürkçüler sevgili çocuklar ve gençler bu gün Cumhuriyetimizin 99’uncu yılını kutluyoruz. Yüzüncü yaşından gün almaya başladığı bu anlamlı günde Atatürkçü Düşünce Derneğimizin Eyüp Şubesinin geleneksel fener alayında aranızda olmakta mutlu olduğumu belirtiyorum.

Cumhuriyet bilinciyle bu güzel fener alayında görev alan emek veren katılan herkese teşekkür ediyorum. Değerli Eyüplüler sevgili Atatürkçüler Cumhuriyet çok aziz bir emanet. Bizim Cumhuriyetimiz dünyada benzeri olan bir ülke değil, dolayısıyla bu emaneti bize bırakıldığı biçimiyle geleceğe taşımamız gerekiyor.

Cumhuriyetimizin son yıllarda aydınlanma devriminin ateşinin söndürülmeye çalışıldığı, Cumhuriyet kuruluş ayarlarının ve kuruluş felsefesinin yok edilmeye çalışıldığı ve özellikle kadınlarımız açısından Cumhuriyetin altın değerindeki kazanımlarının boğulmaya çalışıldığı bir süreci yaşıyoruz dolayısıyla hepimizin ama hepimizin sarılması gereken Kemalist Cumhuriyettir, Atatürk Cumhuriyetidir. Ona ulaşmak için yeniden el birliği ile çalışacağız.

Buna ‘Atatürkçü Düşünce Derneği’ olarak hepinizin huzurunda söz veriyoruz.

Tek çare yeniden Atatürk Cumhuriyetidir.

Tek çare Atatürk devrimlerinin yoludur.

Tek çare kadınlarımızı bu ülkenin başına taç etmek isteyecek bir yönetim anlayışına Türkiye’yi kavuşturmaktır dedi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir