Amasyalılar ADEF’in düzenlediği İftar programın’da buluştu

Example HTML page

Amasyalılar ADEF Amasya Dernekler Federasyonu’nun düzenlediği iftar programın da buluştu.

ADEF’in düzenlediği İftar programına çok sayıda Amasyalı’nın yanı sıra CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Sinan Akçiçek ve yönetim kurulu üyeleri AK-Parti Eyüpsultan İlçe Başkan Yardımcısı Yücel Erence,CHP Eyüpsultan Kadın Kolları Başkanı Yasemin Sici,CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Gurup Başkan Vekili Zülfü Çakar,CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Ali Haydar İşkar,Binali Özgül,İlker Çomak, Çağdaş Kadınlar Derneği Genel Başkanı Sakine Sayar ve Yönetim kurulu üyeleri’nin de aralarında bulunduğu çok sayıda STK temsilcisi katıldı.

Yapılan duanın ardından iftar açıldı.

İftar sonrasında ADEF Amasya Dernekler Federasyonu genel Başkanı Saim Diken katılımcılara hitaben bir konuşma yaptı.

Saim Diken Yapmış olduğu konuşmasın da şu ifadelere yer verdi;

Çok değerli hemşehrilerim sevgili konuklar STK’larımızın ve Siyasi partilerimizin değerli temsilcileri geleneksel olarak her yıl düzenlediğimiz iftar programımıza bizleri kırmayarak aramızda bulunduğunuz için herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.

Hoş görü ,barış kardeşilik ve dostlukların pekiştiği var olan lokmaların paylaşıldığı Ramazan ayının tüm yurttaşlarımıza hayırlar getirmesini dilerim.

Hepimizin bildiği üzere 23 Haziran da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerini yenileyeceğiz, aramızda siyasi partilerimizin temsilcileri var bu seçimlerin dostluk havasında demokrasi şöleni olarak geçmesini istiyoruz.

İstanbul ve Ülkemiz için her şey çok güzel olacak diyerek sözlerini tamamladı.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir