Alibeykoyspor: Başakşehir 1-2 Alibeyköyspor

Alibeyköyspor Süper Amatör Lig 10. hafta maçında deplasmanda Başakşehir ile karşılaştı.

Alibeyköyspor maçın 4. dakikasında 1-0 geriye düştüğü maçı 37. dakikada serbest vuruştan Olcay Doğu ve 85. dakikada Sinan Koç'un attığı gollerle 2-1 kazandı ve puanını 15'e yükseltti.

Maça hızlı başlayan Alibyköysporu henüz 1. dakikada Özgür Dişli'nin uzun taç atışında Ozan Yörükcü'nün aşırttığı topa Samed Ali Uğur harika bir kafa vurdu, top ağlara giderken son anda Başakşehir kalecisi Mahir Artan topu tokatlayarak kornere çeldi.

4. dakikada orta sahada Başakşehirden Gökhan Özcan sol kanatta top isteyen Evren Tozkoparan'a topu yolladı. Evren Tozkoparan topla beraber ileriye doğru çıktı, çok uzaklardan sert ve düzdün vurdu ve Başakşehir'i 1-0 öne geçirdi.
Golün ardından bir süre tutuk oynayan Alibeyköyspor 15. dakikadan sonra oyunda öncelikle dengeyi kuran Alibeyköyspor sonrasında üstünlüğü sağladı ve Başakşehir kalesinde gol aradı.

37. dakikada Burak Kırıkçı'nın düşürülmesiyle kazanılan serbest vuruşu kullanmak üzere topun başına kaptan Olcay Doğu geçti. Olcay Doğu harika bir vuruşla topu tam direğin dibinden ağlarla buluşturdu ve skor anlamında maça eşitliği getirdi: 1-1

Sonrasında pozisyonlara girsek te golü bulamadık ve ilk devre 1-1 eşitlikle sona erdi.

İkinci devreye Başakşehir daha gayretli başladı ve 46 ile 55. dakikalar arasında özellikle Evren Tozkoparan ile tehlikeli ataklar oluşturmasına rağmen defansta Yavuz Kavunç ve Bülent Aygündüz ve kalecimiz Cemil Yücedağ rakip forvere gol şansı tanımadı.

56. dakikadan itibaren oyunda yeniden üstünlüğü sağlayan Alibeyköyspor kanatlardan Sinan Koç ve Özgür Dişli'nin desteği ile birlikteorta sahada Burak Kırıkçı ve Olcay Doğu ile birlikte Samed Ali Uğur ve Ozan Yörükcü'yü topla buluşturmaya çalıştılar.

Samed Ali Uğur ve Ozan Yörükcü çok koşmaları ve oyun bilgileri sayesinde pozisyonlara girdiler fakat aradıkları golü bir türlü bulamadılar.

Dakikalar 85'i gösterirken orta sahada Burak Kırıkçı'ya yapılan faulün ardından Başakşehir oyuncuları Hakem'e itiraz ederlerken Burak Kırıkçı akıllı bir şekilde hızla faul atışısı sağ kanattan bindiren Sinan Koç'a doğru kullandı.

Sinan Koç sağ kanattan hızla ceza sahasına doğru ilerleri, kaleci Mahir Artan'ın açıldığını gören Sinan Koç aşırtma bir vuruşla harika bir gol atarak yedek kulübesini ve tiribünleri sevince boğdu 1-2

Sonrasında başka gol olmayınca maçı Alibeyköyspor deplasmanda 2-1 kazanarak puanını 15'e çıkartı.

Başakşehir ise 9 puanda kaldı.

zp8497586rq
Example HTML page