Alibeyköyspor 3-3 İstanbul Gümüşhanespor

Example HTML page

Alibeyköyspor Süper Amatör Lig 3. Grupta 14. hafta maçında Alibeyköy Stadında İstanbul GÜmüşhanespor’u konuk etti.

Baştan sonra büyük çekişme içerisinde geçen maç 3-3 eşitlikte sona erdi.

İstanbul Gümüşhanespor henüz 2. dakikada Serdar Uzun’ın golü ile öne geçti. 5. dakikada Muhammet Altunay’ın golü ile Alibeyköyspor beraberliği yakaladı.

İstanbul Gümüşhanespor 13. dakikada Samet Alaça’ın attığı gol ile yeniden öne geçti. 36. dakikada bu defa Yavuz Kavunç’un kafa golü ile Alibeyköyspor yine eşitliği yakaladı.

İlk devrede her iki takım da girdiği pozisyonları değerlendiremeyince soyunma odalarına 2-2 eşitlikle girildi.

İstanbul Gümüşhanespor 55. dakikada Emrah Kaya’nın attığı gol ile yeniden öne geçti ve skor 3-2’ye geldi. Alibeyköyspor 56. dakikada Muhammet Altunay’ın golü ile yeniden beraberliği yakaladı ve skoru 3-3’e taşıdı.
Bu sonuçla Alibeyköyspor puanını 23’e yükseltti ve 4. lükteki yerini korudu. İstanbul Gümüşhanespor’da puanını 7’ye çıkartarak 12. likte kaldı.

Alibeyköyspor haftaya Bayrampaşa Tunaspor ile deplasmanda karşılaşacak. İstanbul Gümüşhanespor ise sahasında Zara Ekinli’yi konuk edecek.

STAT: Alibeyköy ALİBEYKÖYSPOR: Cemil Yücedağ, Özgür Dişli, Çağlar Öztürk, Bülent Aygündüz, Yavuz Kavunç, Ferhat Aşık, Muhammed Altunay, Burak Kırıkçı, Samed Ali Uğur, Olcay Doğu, Sinan Koç

İSTANBUL GÜMÜŞHANE: Batuhan Burak Pakelli, Furkan Uçar, Mustafa Furkan Öğütcü, Ferhat Koçak, Samet Yalçın, Yaşar Uzun, Sezer Erdoğan, Samet Alaçam, Emrah Kaya, Serdar Uzun, Yasin Kaya

GOLLER: Dk.5 ve 56 Muhammet Altunay, Dk.36 Yavuz Kavunç / Dk.2 Serdar Uzun, Dk.13 Samet Alaçam, Dk.55 Emrah Kaya

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir