Akşener’den seçim videosu! İmamoğlu ve adalet vurgusu dikkat çekerken

Example HTML page

İYİ Parti seçim çalışmaları kapsamında bir video hazırladı. İYİ Parti lideri Meral Akşener’in sosyal medyadan paylaştığı videoda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve adalet vurgusu yaptı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, 2023 seçimleri öncesinde; “Devlete Adalet Yakışır, Devlete Ciddiyet Yakışır, Devlete Samimiyet Yakışır, Devlete Merhamet Yakışır, Devlete Cesaret Yakışır ve Devlete Millet Yakışır, Millete Başbakan Yakışır” sloganlarıyla işlenen lider iletişim kampanyasının ilk videosu, Akşener’in; “20 yıldır ülkemizi esir alan bu adaletsiz düzeni; milletimizle birlikte, sandıkta değiştireceğiz! Çünkü #DevleteAdaletYakışır!” notuyla resmi sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

Paylaşılan videoda AKP iktidarının, devletin adaletini sarsan çıkışlarına ve ilgili çıkışlara ilişkin Akşener’in tepkilerine yer verildi.

İSTANBUL SÖZLEŞMESİ MESAJI

Türkiye’nin bir gecede çıktığı İstanbul Sözleşmesi’nden çekilme kararına dair Akşener’in; “İYİ Parti iktidarında daha çayım masaya gelmeden İstanbul Sözleşmesi yeniden yaşatacak!” iddiası hatırlatıldı.

5-10-15 maaş alan saray danışmalarına ve genel müdürlere dair de Akşener’in, il ziyaretlerinde sıklıkla dile getirdiği; “Yan gelip yatan danışmanlar, sarayda oturanlar; bir ayda 60 bin lira elektrik faturası gelen bir çiftçi, işte sözün bittiği yer.” tepkisi işlendi.

“BU YASA BİR İSTİBDAT YASASIDIR”

Sosyal medya sansürünü içeren Dezenformasyon Yasası’na ilişkin olarak da Akşener’in ilgili yasaya dair; “Bu yasa bir istibdat yasasıdır! İstedikleri yasağı getirsinler; biz ‘Kahrolsun Zulüm, Yaşasın Adalet!’ demeye devam edeceğiz” söylemi yer aldı.

DİKKAT ÇEKEN İMAMOĞLU DETAYI

31 Mart seçimlerinde, İstanbul’da yaşanan iptal kararına ve geçtiğimiz günlerde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında; 2 yıl 7 ay 15 gün olarak verilen hapis cezası ve siyasi yasak kararına dair Akşener’in; bağımlı yargı yoluyla millet iradesinin gasp edilmesi olarak tanımladığı süreçte, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı; “dünün mağdurları yolun sonunda hak yiyen mağrurlara dönüştüler” şeklinde eleştirdiği sözlere yer verildi.

Ayrıca Saraçhane mitingden, Akşener’in şu ifadeleri de yer aldı:

“İstanbullular, diyorsunuz ki; ‘Saray sizinse Saraçhane bizimdir.’ Diyorsunuz ki; ‘Zulüm sizinse sandık bizimdir’ Hiçbir haksızlık sonsuza kadar sürmez, hele aziz milletimizde hiç sürmez.”

“GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER…”

Videonun sonunda ise kampanyanın İstanbul özelindeki billboardlarına yansıyan Akşener ve İmamoğlu’nun fotoğrafı ve Meral Akşener’in; “Geldikleri gibi giderler. Geldikleri gibi sizin iradenizle gidecekler!” sözleri yer aldı.

Önümüzdeki günlerde de kampanyanın diğer değer setleriyle ilgili video paylaşımları, yine İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılacak.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir