Akşener’den Erdoğan’a: Kurşunları çek; eğer geleceksen, sen gel!

Example HTML page

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’na yapılan silahlı saldırının ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslendi.

Zeytinburnu’nda bulunan İYİ Parti İl Başkanlığı’na silahla ateş açıldı. İl başkanlığının camlarına iki kurşun isabet ettiği belirlendi.

Polisin incelemesi sürerken saldırganı yakalamak için çalışmanın devam ettiği kaydedildi.

Konuyla ilgili olarak İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sosyal medya hesabından yaptığı ilk değerlendirmede “Devri iktidarınızda; evime, dava arkadaşlarıma yönelen tüm saldırılar cezasız kalmıştı. Bugün de İstanbul İl Başkanlığımıza silahlı saldırı düzenlendi Recep Bey! Tehditlerini vazife bilerek üzerimize gelen kurşunları çek; eğer geleceksen, sen gel!” dedi.

RECEP BEY KORKMUYORUM

Daha sonra İstanbul İl Başkanlığı binasına giden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener burada yaptığı açıklamada ise şunları söyledi:

Öncelikle seçime bir buçuk ay kala ve Cumhurbaşkanı böyle konuşmaz. Recep Bey’in beni üçüncü tehdidi sonrası partimizin il başkanlığının üçüncü ve giriş katına kurşun isabet etti.

Türkiye bir kabile devleti olamaz. Seçime bir buçuk ay kala bir siyasi parti korkutalamaz. Biz korkmayız. Allah’tan başka bir şeyden korkmuyorum. Recep Bey korkmuyorum. Ama sen cumhurbaşkanısın ve bu ülkedeki her vatandaştan mesulsün.

Sevgili milletim bu ucube sistemi sürdüremezsiniz. Bir buçuk ay sonra seçime gideceksiniz ve bu ucube sistemi helal oylarınızla değiştireceksiniz.

YANINA MELİSA ÇAYI EKLE

Kadın seçmenlere sesleniyorum; Bir erkek siyasetçiye yapılamayan her türlü pislik bana yapıldı. Şimdi bu ucube sistemin sona ermesi için cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’na ve bana oy vereceksiniz.

Recep Bey sana sesleniyorum devri iktidarında yaşamadığım şey kalmadı. 15 Mayıs sabahı inşallah güneş doğacak ve bu ucube sistem sona erecek. Sinirlerin çok bozuldu biliyorum. Yanındaki yalaka tayfasına bağıracağına bize bağırıyorsun. Sana yine tavsiye ediyorum papatya çayına devam et. Bir tavsiye daha vereceğim ama kızacaksın, yanına bir de melisa çayı ekle…”

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir