AKP’li Turan açıkladı: Savcılık, Alaattin Çakıcı hakkında soruşturma başlattı

Example HTML page

AKP’li Bülent Turan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na tehdit ve hakaretlerde bulunan organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı hakkında savcılık tarafından soruşturma başlatıldığını açıkladı.

AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kemal Kılıçdaroğlu’na tehdit ve hakarette bulunan organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı ile ilgili savcılık soruşturması başlatıldığı bilgisini aldığını söyledi.

Turan, “Savcılık gerekli soruşturmayı başlattı. İlgililerden edindiğim bilgi budur” dedi.

“Hakaret, tehdit, kötü söz kimden gelirse kime karşı yapılırsa bu yanlıştır doğru değildir” diyen Turan, “Hukuk çerçevesinde gereği yapılmalıdır. Hukuk AK Parti’nin değişmez ilkesidir, ilkesel duruşumuz budur. Kişilere bağlı hakaret tehdit olmaması gerekir” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Organize suç örgütü liderliğinden hüküm giymiş olan Alaattin Çakıcı, grup toplantısında kullandığı ifadelerin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu tehdit eden bir mesaj paylaşmıştı. Kılıçdaroğlu’na ‘dürzü’ diyerek hakaret de eden Çakıcı, “Akıllı ol” ifadelerini kullanmıştı.

Kişisel Twitter hesabından paylaştığı mesajla Kılıçdaroğlu’nu hedef alan Çakıcı, CHP liderine yönelik, “Bak Kemal Kılıçdaroğlu, kitle psikolojisi ile sana hainler gaz verir, zorda yanında olmazlar. Onun için sana akıllı ol!!! Diyorum” tehdidinde bulunmuştu.

Kılıçdaoğlu, kendisine tehdit ve hakaretlerde bulunan organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir