AKP’li Eyüpsultan Belediyesi İBB’nin ARTİstanbul Feshane çalışmalarına savaş açtı

Example HTML page

AKP’li Eyüpsultan Belediyesi CHP’li İBB’nin ARTİstanbul Feshane etkinliklerinin afişlerini toplayarak buradaki çalışmalara savaş açtı.

Geçtiğimiz günlerde Yasevi Alperen Teşkilatı Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Mircan‘ın suç duyurusunda bulunmasının ardından, mahkemece akıllara durgunluk veren dava açılmıştı. Mircan adliye önünde yapmış yapmış olduğu açıklamada biz bu sergiye kapatmasını biliriz söyleminde bulunmuştu.

AKP’li Eyüpsultan Belediyesi de sistemli olarak trafik çekici ile ARTİstanbul Feshane’de İBB’nin çalışmalarını Eyüpsultan Halkının duymaması için elinden gelen her türlü engellemeyi yaparak savaş açmış durumda

İBB ve Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Gülsüm Polat Konu ile ilgili yoldan geçerken karşılaştığı manzaranın resimlerini de paylaşarak Eyüpsultan Belediyesi Zabıtaları İBB’nin çalışmalarıyla yeni bir yaşam alanına dönüşen ARTİstanbul Feshane etkinlik pankartlarını topluyor.

İktidar eliyle eliyle hedefe konan Feshane’ye karşı saldırılardevam ediyor!

Feshaneyi siyasete alet edemezsiniz, altında kalırsınız İfadesinde bulundu

İBB ve EYÜPSULTAN BELEDİYESİ MECLİS ÜYESİ GÜLSÜM POLAT’IN AÇIKLAMASI”

Eyüpsultan Belediyesi Zabıtaları, İBB’nin çalışmalarıyla yeni bir yaşam alanına dönüşen Artistanbul Feshane etkinlik pankartlarını topluyorlar.

İktidar eliyle hedefe konulan Feshane’ye karşı saldırılar devam ediyor!

Feshaneyi siyasete alet edemezsiniz. Altında kalırsınız.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir