Akar: 140 kilometre içeri girdik, 16 mağarayı vurduk

Example HTML page

Irak’ın kuzeyine hava harekatı… Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Irak’ın kuzeyinde 140 km derinlikte 16 terörist mağarasının vurulduğunu açıkladı.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Şırnak’taki 8’inci Hudut Alay Komutanlığı’nda sancak teslim törenine katıldı. Valilik ve belediyeyi de ziyaret eden Akar, önemli açıklamalarda bulundu:

– Türk Silahlı Kuvvetleri, 27 Eylül’de 140 kilometre girdi, Irak’ın kuzeyindeki Asos’ta 16 terörist mağarasını, sığınağını, sözde komuta yerini vurdu.

– Son terörist etkisiz hale getirilene kadar durmak yok. Teröristler uluslararası kamuoyunun kafasını karıştırmak için her şeyi yapıyor. Türkler ve Kürtler kardeştir. Geçmişte ve günümüzde çok teşebbüs oldu, direndik, direnmeye devam edeceğiz. Tek yumruk olacağız. İster adı PKK olsun ister YPG olsun bunlar terörist. Terör belasından kurtulmakta kararlıyız.

– Arkasında kim olursa olsun artan bir tempo ile bugüne kadar devam ettik, bundan sonra da devam edeceğiz. Ölürsem şehit, kalırsam gazi anlayışı ile bu mücadele devam edecek.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir