AirPods’ları Android Cihazlarla Eşleştirme

Example HTML page

AirPods’ları Android Cihazlarla Eşleştirmek İçin Yapılması Gerekenler

AirPods’lar müzik dinleme alışkanlığımızı tamamen değiştirmiş olan Apple tarafından sunulan bir cihaz olarak hayatımıza girmiştir. AirPods’ları Android cihazlarla eşleştirmesi işlemi sayesinde akıllı telefonlarla kullanımı da oldukça kolay olan AirPods’lar ile kablolu kulaklıklar ile yaşanan tüm sorunlar, problemler artık ortadan kalkmıştır.

AirPods’ları Android Cihazlarla Eşleştirmek İçin Yapılması Gerekenler

AirPods’un Özellikleri Nelerdir?

Şarj kutusundan çıktığı andan itibaren kolay bir şekilde hazır hale gelip müzik dinlenmesini sağlayan AirPods kulaklıklar, kaliteli ses vermesi görsel şıklığı ile en popüler cihazlar arasında yerini almıştır. AirPods’un özellikleri arasında 24 saatten daha uzun süre müzik dinleme de vardır. Doğal olarak uzun yolculukların vazgeçilmezi olmuştur. Şarj gücünü örnekle açıklarsak; 15 dakikalık bir şarja karşılık olarak 3 saat müzik dinleyebilmek mümkündür. Çok kolay bir kuruluma sahip olması da ayrı bir tercih nedenidir. Buna ek olarak, tasarım şıklığı ile de beğeni toplayan AirPods kulaklıklar, iphone cihazlarda tek tuşla android cihazlarda ise bir kaç hamle ile ama temelde kolay bir şekilde eşleştirilmektedir.

AirPods Android Eşleştirmesi Nasıl Yapılır?

Android telefon ile AirPods cihazını eşleştirme yaparken, iphone mantığında cihaz kasasını açmak ve göründüğü zaman eşleştirmek sonuç vermeyecektir. Yapılması gereken, cihaz üzerinden bluetooth ayarını girmektir. Adım adım AirPods Android Eşleştirmesi nasıl yapılır;

  • Ekranı yukarıdan aşağıya doğru çekip, hızlı ayarlara girmek ve bluetooth simgesine basılmalıdır.
  • Telefon bağlıyken, “yeni cihaz ekle” ya da “yeni cihaz ile eşleştir” alternatifleri karşınıza çıkacaktır. Bu alternatiflerden birine tıklamanız gerekir.
  • AirPods şarjdayken de kapağını açmak gerekecektir.
  • Şarjın arka tarafından bulunan küçük düğmeye basın ve kısa süre basılı tutun. Göstergedeki ışık beyaz renge döndüğünde basma işlemini bırakın.
  • Android telefonda AirPods menüsü gözükecektir. Airpods cihazını seçip telefonla bağlantıya geçin.

AirPods cihazları da Bluetoothlar gibi kulaklık ile de kullanılabilmektedir. Kulaklığı kutusundan çıkardığınızda otomatik olarak algılar ve kullanmaya başlarsınız. Kasasına geri bırakınca da bağlantı kesilir. AirPods nasıl şarj edilir? Android telefonunuzda kablosuz şarj özelliği var ise, bu sayede Android şarjını kullanarak AirPods cihazınızı da şarj etmek mümkün olacaktır.

fuarteknoloji.com mobil servisi sundu.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir