ADEF Amasya Dernekler Federasyonu Başkanı Saim Diken’den, 23 Nisan Ulusal egemenlik ve çocuk Bayramı Mesajı…

ADEF Amasya Dernekler Federasyonu Başkanı Saim Diken’den, 23 Nisan Ulusal egemenlik ve çocuk Bayramı Mesajı…

ADEF Amasya Dernekler Federasyonu Başkanı Saim Diken 23 Nisan Ulusal egemenlik ve çocuk bayramı mesajı yayınladı.

Saim Diken Mesajında;

23 Nisan, Türk Milleti’nin kendi geleceğini belirlediği, egemenliğin millet iradesine bırakıldığı ve milletin bağımsızlığını tüm dünyaya haykırdığı, Türk tarihinin önemli dönüm noktalarından birisidir.
Yüzlerinde gülücüklerin, kɑlplerinde sevgi ve umut çiçeklerinin hiç solmɑmɑsını temenni ettiğimiz, bunun için büyük gɑyret sɑrf ettiğimiz bütün çocuklɑrımızın ve Türk ulusunun 23 Nisɑn Ulusɑl Egemenlik ve Çocuk Bɑyrɑmı’nı kuladığımız bu tarihsel önemli günde, bɑştɑ Büyük Önder Atɑtürk olmɑk üzere, ilk meclisin kurucu üyelerini, ülkemizin bɑğımsızlığı ve egemenliği uğrundɑ cɑnlɑrını fedɑ eden bütün şehitlerimizi sɑygı ve minnetle ɑnıyorum.

“23 Nisan’ın Türkiye Cumhuriyeti açısından önemli bir tarihtir. 23 Nisan 1920’de açılan Meclisimiz, kurulduğu andan bugüne kadar geçen süre içerisinde Devletimizin, Cumhuriyetimizin ve Demokrasimizin en büyük teminatı olmuştur. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza meclisimizin kurulmasıyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün armağan ettiği , bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm dünya çocukları tarafından coşkuyla kutlanmaktadır. Bu bayram Türkiye Cumhuriyetinin gelecek nesillere verdiği değerin, inancın ve güvenin bir göstergesidir. Ayrıca çocuklara armağan edilen tek evrensel bayram olma özelliğini taşıyan 23 Nisan, aynı zamanda Türkiye Cumhuriyetinin onlara olan güveninin ifadesidir. Bu duygu ve düşüncelerle siz çocuklarımıza armağan edilen ve mili iradenin her şeyin önünde olduğunun ifade edildiği 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı tüm kalbimle kutluyor, mutluluğunuzun, coşkunuzun ve umutlarınızın daim olması temennilerimle, dünyanın bütün çocuklarına barış ve mutluluk getirmesini diliyorum” dedi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.
Saim Diken
ADEF Amasya Dernekler Federasyonu Başkanı

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir