ADD YEREL BASINLA BULUŞTU

Example HTML page

Atatürkçü Düşünce Derneği Eyüpsultan Şubesi yerel basın ile kahvaltıda bir araya geldi.

Atatürkçü Düşünce Derneği Eyüpsultan Şubesi’nde yapılan kahvaltıya, Haber Etkin Gazetesi’nden Ramazan Yiğit, Medya Haliç Gazetesi’nden Kemal Aydın, 32 Gün Haber’den Deniz Sevük, Haliç Gazetesi’nden Yasin Caner, Haber Eyüp Gazetesi’nden Cengiz Oylum katıldı.

Atatürkçü Düşünce Derneği Eyüpsultan Şubesi Başkanı Filiz Tunç Yıldırım yerel basın mensuplarına ADD Eyüpsultan Şubesi çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.

Filiz Tunç Yıldırım “ Kahvaltımıza katıldığınız için çok teşekkür ederim. ADD bir çok etkinlik içerisindeyiz. Yarın Eyüpsultan Meydanı’nda ‘ 100. Yıl Cumhuriyet Tırı’ 11:00 – 22:00 arasında Eyüpsultanlıların ziyaretine açılacaktır. Bunun dışında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerimiz var. 29 Ekim akşamı Cumhuriyet Fener Alayımız Çırçır Mahallesi itfaye önünden başlayacaktır. Ayrıca önümüzdeki günlerde Atatürk Haftası dolayısı ile etkinliklerimiz olacaktır. Derneğimizde öğrencilerimize yönelik Almanca kursu vereceğiz. Siz değerli basın mensuplarının desteği bizim için çok önemlidir. Desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir