ADD Eyüpsultan Şubesi Yeni Yönetimi Basınla buluştu

Example HTML page

16 Şubat Pazar günü Olağan kongresini yapan ADD Eyüpsultan Şubesi yeni Yönetim Kurulu Basın Mensuplarıyla düzenlemiş oldukları kahvaltıda bir araya geldi.

Kahvaltı programına ADD Eyüpsultan Şube Yeni Yönetimi ve Haber Etkin Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ramazan YİĞİT,Medya Haliç Gazetesi Genel Yayın Müdürü Hakan HAPÇIOĞLU ve Kemal AYDIN,Eyüp Haber Genel Yayın Müdürü Cengiz OYLUM,32 Gün Haber Genel Yayın Müdürü Deniz SEVÜK,Haliç Gazetesi Genel Yayın Müdürü Yasin CANER ADD Eski Şube Başkanı Filiz Tunç Yıldırım Katıldı.

Olağan Kongre sonrası yapmış olduğu toplantıda kendi içinden ADD Eyüpsultan Şebe Başkanlığına Yıldıray ESER,Başkan Yardımcılığına Ercan SİPOR,Sekreter Nevin GÜÇLÜ,Ssayman Ali YEDİTEPE’yi seçti Yönetim Kurulu üyesi Levent VARLI,Mehmet KILINÇ,Dogan SEVİNGÜLLER İse Yönetim Kurulu Üyeliğine devam edecekler.

Denetleme Kurulu Başkanı Filiz Tunç YILDIRIM, Üye İsmail UÇAR,Üye A.Hakan ESENTEPE seçildi.

Disiplin Kurulu Başkanı Tahsin SEVİNDİK,Üye Ali BAL,Üye Bülent BALOĞLU olarak belirlendi.

ADD Eyüpsultan Şubesinin Yeni Başkanı yapmış olduğu konuşmada Türkiye fabrika ayarlarına geri dönmelidir. Bu günkü anlayışla için de bulunmuş olduğu sorunlarını çözmesi mümkün görünmüyor dedi.

Yıldıray Eser sözlerine şu ifadelerle devam etti; Değerli Basın mensupları davetimizi kırmayarak toplantımıza katıldığınız için öncelikle hepinize yönetim kurulumuz adına çok teşekkür ederim. Hepimizin bildiği gibi Ülkemiz zorlu bir sürecin içinden geçiyor. İdlip de görev yapan kahraman merkezciliğimizden acı haberler gelmeye devam ediyor. Görevleri esnasın da Şehit düşen Mehmetçiğimize Allah’dan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum dedi.

Kısaca planladıkları etkinliklerden de bahseden Yıldıray Eser 18 Martta Çanakkale Şehitliğine bir gezi planlarının olduğunu belirtti. Ayrıca Öğrencilerimize yönelik Çalışmalarımız da devam ediyor. Mayıs Ayında düzenleyeceğimiz Kahvaltıyla üyelerimiz ve dostlarımızla bir araya geleceğiz dedi.

Yıldıray Eser Arap Şeyhleri için yas ilan edenleri görüyorum ki Kahraman Mehmetçiğimizin şehit düşmesin de aynı duyarlılığı ve hassasiyeti göstermemiştir bu anlayışı şiddetle kınıyorum ,İdlip de yaşanan olayın ardından Şehitlerimizin anısına ADD Genel merkezimiz tarafından 3 günlük yas ilan edildi diyerek sözlerini bitirdi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir