CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik’ten Yeni doğan bebek çetesi açıklaması: Bu mu sizin “Türkiye Yüzyılı” dediğiniz dönem?, Bu işin peşini bırakmayacağız!

Example HTML page

Türkiye yeni doğan bebek çetesi faciası ile bir kez daha sarsıldı.

Konu ile ilgili X hesabından açıklamada bulunan CHP İstanbul İl Başkanı Özgür çelik, ”Bu mu sizin “Türkiye Yüzyılı” dediğiniz dönem? Yere batsın böyle dönem! Bu işin peşini bırakmayacağız! ifadesinde bulundu.

Yenidoğan bebeklerin canına kast eden çetelerin insanlık adına utanç verici konuşmaları, kanımızı donduruyor, vicdanlarımızı sızlatıyor.

AKP’nin denetim mekanizmalarındaki yarattığı zafiyet, temel hak olan sağlık hizmetlerinin gözü dönmüş şekilde özelleştirilmesinin yarattığı felaket, tüm boyutlarıyla ortada.

Bir çete, 19 hastanede yıllarca göz göre göre bebekleri öldürmüş, ailelerin hayatlarını mahvetmiş! Çetenin peşine düşen savcı ise ne idüğü belirsiz biri tarafından tehdit ediliyor!

Bu mu sizin “Türkiye Yüzyılı” dediğiniz dönem?

Yere batsın böyle dönem!

Bu işin peşini bırakmayacağız!

CHP olarak bu caniliğe susmayacağız, suçluların adalet önünde en ağır cezaları alması ve bu korkunç ihmallerde sorumluluğu olan herkesten hesap sorulması için kararlılıkla mücadele edeceğiz.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir