Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’dan, TBB ve İBB Başkanı İmamoğlu’na destek

Example HTML page

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’dan flaş açıklamalar, Olası cumhurbaşkanı adayımızın tartışılmasına noktayı koydu.

Yurt Gazetesinin haberinde, Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Uysal, “olası cumhurbaşkanı adayımızın tartışılmasına ve yıpratılmasına meydan verilmemelidir.” dedi. 

 Cumhuriyet Halk Partisi’nde bir yandan mevcut İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın Cumhurbaşkanı adayı olup olmayacağı konuşulurken yeni bir açıklama gündeme bomba gibi düştü.

 Yurt Gazetesi bugün servis ettiği haberinde, Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’dan dikkat çeken bir açıklamalarına yer verdi. . 

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret eden Uysal, “Bir hukukçu olarak İstinaf Mahkemesi’nden bozma şeklinde olumlu yönde karar beklediğimiz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’na destek ziyaretinde bulundum. Türkiye’miz siyasetin yargıyı yönlendirdiği bir ülke olarak anılmamalı. Türkiye’miz siyasi yasaklarla kaderine yön vermemeli.” diyerek İmamoğlu’na desteğini duyurmuştu. 

“OLASI CUMHURBAŞKANI ADAYIMIZIN TARTIŞILMASINA VE YIPRATILMASINA MEYDAN VERİLMEMELİDİR”

Uysal, yeni bir açıklamayla ülkenin içinden geçtiği sıkıntılı günlere dikkat çekerek, “vazifeye atılmak için içinde bulunduğum şartların sıkıntılı yanlarını düşünmeyeceğimi, gerçekleşemeyen toplumsal mutabakatı gerçekleştirmek, Anadolu’nun bütün potansiyelini ayağa kaldırmak, harekete geçirmek, Cumhurbaşkanı adayımızı seçtirmek, Türkiye’mizi yeniden inşa etmek üzere 32 yıllık siyasi tecrübemi ve birikimimi en üst düzeyde partimin hizmetine sunacağım” ifadelerini kullandı. 

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir