TOGG, Beyoğlulara Engelsiz Taksi Olarak Hizmet Verecek

Example HTML page

Geçmiş dönemde Beyoğlu Belediyesi tarafından satın alınan yerli otomobil TOGG yeni dönemde Beyoğlu’nda ağır engeli olmayan vatandaşlar ile 75 yaş üzeri vatandaşlara “Engelsiz Taksi” olarak hizmet verecek.

Sosyal belediyecilik alanında kısa sürede önemli projelere imza atan Beyoğlu Belediyesi yeni bir projeyi daha hayata geçirdi.

Geçmiş dönemde Beyoğlu Belediyesi tarafından satın alınan yerli otomobil TOGG Beyoğlu’nda “Engelsiz Taksi” olarak hizmet vermeye başlayacak.

Beyoğlu’nda ikamet eden ve ağır engeli olmayan vatandaşların yanı sıra 75 yaş üzeri vatandaşlar da “Engelsiz Taksi” hizmetinden ücretsiz yararlanabilecek.

KAMU VE HASTANE RANDEVULARINA ÜCRETSİZ ULAŞIM HİZMETİ

Beyoğlu Engelsiz Taksi randevu sistemiyle çalışacak. Bu hizmetten yararlanmak isteyen vatandaşlar Beyoğlu Belediyesi’nin web sitesi üzerinden ön kayıt oluşturacak ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne başlı ekipler ön kayıt oluşturan vatandaşlara geri dönüş yaparak kesin kayıt işlemlerini tamamlayacak.

Engelsiz Taksi, vatandaşlara kamu kurumları ve hastane randevularına gitmeleri için yardımcı olacak.

“HAYATI KOLAYLAŞTIRAN İNSAN ODAKLI PROJELER ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney, TOGG’un hepimizin aracı olduğunu belirterek, “Kamu desteğiyle, birçok teşvik ve vergi imtiyazı sağlanarak üretimine başlandı. Dolayısıyla tüm halkımızın hakkı var bu aracın üstünde. Bizde belediyemizde önceki dönemde makam aracı olarak kullanılmış olan TOGG’u dezavantajlı komşularımıza tahsis ettik.

Artık vatandaşlarımız, Engelsiz Taksi’mizden randevu oluşturarak kamu kurumlarındaki işlerini rahatça halledebilecek, hastane randevularına zamanında ve rahatça gidebilecekler. Bizler de, vatandaşlarımızın hayatı kolaylaştıran insan odaklı projeler üretmeye devam edeceğiz.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir