CHP Genel Başkanı Özgür Özel: İktidar belediyelerdeki başarılarımızdan rahatsız

Example HTML page

CHP Genel Başkanı Özgür Özel belediyelere yapılan SGK borçları baskısının bir mali darbe olduğunu söyleyerek ”İktidar belediyelerdeki başarılarımızdan rahatsız” dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Eskişehir’e yapmış olduğu ziyarette gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Özel belediyelere yapılan SGK borçları baskısının bir mali darbe olduğunu söyleyerek ”İktidar belediyelerdeki başarılarımızdan rahatsız” dedi. ”İktidar belediyelerdeki başarılarımızdan rahatsız” ifadelerini kullandı. 

”ŞİMDİ MALİ DARBE GİRİŞİMİYLE KARŞI KARŞIYAYIZ”

Özel açıklamasında şöyle konuştu:

”Eskiden birinci parti bizdik, şimdi sizsiniz ne yapmamız lazım?’ Diyeceklerine biz bu belediyeleri nasıl çalıştırmayız onun yoluna bakıyorlar. Ve maalesef bir kez daha söyleyeyim bir darbe girişimiyle karşı karşıyayız. Darbe nedir seçilmişlerin yetki almışları işlevsiz kılmak o görevden uzaklaştırmak darbedir. Bunu askerler yaparsa elini kolunu bağlayarak götürürler. Bunu bazen tankla topla yapmazlar mesela geçen sefer olduğu gibi geçen seçimlerde olduğu gibi hakimlerin talimatlı kararıyla YSK darbesiyle İstanbul da belediye başkanın elinden mazbatasını alırlar. Buna da yargı darbesi diyoruz. Şimdi bir mali darbe girişimi ile karşı karşıyayız.” 

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir