30 Ağustos Zafer Bayramı, 96. yılında Eyüp’te büyük coşku ile kutlandı.

Example HTML page

30 Ağustos Zafer Bayramı, 96. yılında Eyüp’te büyük coşku ile kutlandı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün 1922 yılında Başkomutanlığını yaptığı Büyük Taarruz’un 96. yıldönümü İstanbul Eyüp de coşkuyla kutlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96. yıl kutlamalarında, devlet erkanı yanında siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, mahalle muhtarlarının da aralarında olduğu çok sayıda vatandaşın katılımı ile büyük coşku içinde kutlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96. yıl kutlamalarına Eyüp Kaymakamı Abdullah Dölek, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Askeri Garnizon adına İkmal Albay Burçin Güngör katıldı. Törene AKP adına İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Yücel Erence, CHP adına CHP Eyüp İlçe Başkanı Sinan Akçiçek, İYİ Parti,den Eyüp İlçe Başkanı Olcay Uçar temsil etti katıldı. Çağdaş Kadınlar Derneği, Başkan Sakine Sayar, Eyüp Dostları Vakfı ise Başkan Erol Kutval tarafından temsil edildi.CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Gürsel Yeter de yer aldı.

CHP Eyüp Belediye Başkan Aday adaylarından Saim Diken ve Turhan Luş da törendeydi.

30 Ağustos Zafer Bayramı resmi töreni Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın geç gelmesi sebebi ile 30 dakika gecikmeyle başladı. Törene katılanlar uzun süre Belediye Başkanı’nı beklemek zorunda kaldılar.

AKP, her resmi bayram kutlamalarında olduğu gibi yönetim kurulu üyeliği düzeyinde temsil edildi.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96. yıl kutlamalarına, CHP Eyüp İlçe Örgütü, geniş katılımı ile her bayramda olduğu gibi bu bayramda da damga vurdu.

CHP Eyüp İlçe Yönetim Kurulu, CHP Gençlik Kolları, CHP Kadın Kolları, CHP Eyüp Belediye Meclis üyeleri, CHP Eyüp mahalle temsilciler ve CHP örgütü törene geniş katılım sağladı.
CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Gürsel Yeter de katıldı.

CHP çelenginin Atatürk anıtına konulmasına katılımcıların alkışları eşlik etti.

İyi Parti, Çağdaş Kadınlar Derneği ve Eyüp Dostları Vakfı çelenklerinin anıta konulması da vatandaşlar tarafından coşku ile alkışlandı.

Törene İyi Parti İlçe Yönetim Kurulu de katıldı.

Çağdaş Kadınlar Derneği de üyelerinin geniş katılımı ile yerini aldı.

Eyüp Dostları Vakfı Yöneticileri de kutlamada yerini aldı.



Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir