HABERETKİN

Yandaş Takvim’in hedef gösterdiği İBB çalışanı Fatma Yavuz: Bu bir “güvercin tedirginliği”

Yandaş Takvim gazetesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) çalışanı Fatma Yavuz’u hedef gösterdi. Yavuz da sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaparak “Bu bir “güvercin tedirginliği” yazısıdır! Birkaç gündür insafsız saldırıların hedefi oluyorum. Bu ahlaksızlığa susarak yanıt vermeyeceğim, aksine haykıracağım” ifadelerine yer verdi.

İktidara yakın yandaş Takvim gazetesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) çalışanı Fatma Yavuz’u hedef gösterdi.

Yavuz da sosyal medya hesabından konuya dair açıklamada bulundu. “Bu bir “güvercin tedirginliği’ yazısıdır! Birkaç gündür insafsız saldırıların hedefi oluyorum. Bu ahlaksızlığa susarak yanıt vermeyeceğim, aksine haykıracağım. Bu sefer kimse duymadık, yetişemedik, bilemedik diyemeyecek!” diyen Yavuz, “Şunu bilin ki bu işler hep ucuz insanlara, ucuz tetikçilere havale edilir. En saçma hedef göstermeler can alır bu ülkede” diyerek tepkisini dile getirdi.

Yandaş Takvim, “Başörtülü çalışan olarak parlatılan İBB İnanç Masası çalışanı Ermeni asıllı Fatmaz Yavuz Atatürk’e ve Türk milletine hakaret etti. Türklerin soykırım yaptığı yalanına sarılan Yavuz, Ülkücüler için de ‘hırsız’ ithamlarında bulundu” spotuyla verdiği haberin görselinde “Ekrem tam kendine göre çalışan bulmuş” , “Türk düşmanı Ermeni sevici” gibi ırkçı ve şoven ifadelerle Fatma Yavuz’u hedef gösterdi. 

Sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunan Fatma Yavuz, tepkisini şu ifadelerle dile getirdi:

“HRANT DİNK’E DA AYNI İTİBARSIZLAŞTIRMAYI YAPIP KATİLLERE HEDEF YAPTILAR”

“HRANTLAR ÖLMESİN DİYE  ÇABA GÖSTERMENİN BİR İFADESİDİR”

“BEN DİNİMİ, DİNİNİ İKTİDARININ ARSASI YAPANLARDAN DEĞİL YUNUS’LARAN ÖĞRENDİM”

Exit mobile version