HABERETKİN

Muharrem İnce: Birinci hedefimiz Erdoğan’ı göndermek

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, “Birinci hedefimiz Erdoğan’ı göndermek. İkinci hedefimiz bizim iktidar olmamız” dedi.

Memleket Partisi Cumhurbaşkanı adayını belirlemek için bütün il ve ilçe başkanlıklarında üyeler, oy kullandı. Genel Başkan Muharrem İnce’de eşi Ülkü İnce ile birlikte partisinin genel merkezinde oy kullandıktan sonra basın mensuplarına açıklamada bulundu.

İnce, “Şu anda örgütlü olduğumuz bütün illerde, ilçelerde sandık var. Bütün üyeler sandık başına gidiyor; bu dünyada eşi örneği çok az olan bir uygulamadır. Bunu yaşatacağız, bunu bu ülkeye öğreteceğiz. Bu davranış herkese örnek olsun istiyoruz. Biz kapalı kapılar ardında değil, liderlerin iki dudağı arasında değil; gönlünü, yüreğini bütün örgüte açan bir siyasi oluşumuz. Belki de Türkiye’nin en demokratik kurumu Memleket Partisidir. Bunun bilinmesini istiyorum” dedi.

BASKI KURMAYA GEREK YOK

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İnce, partisinin Cumhur İttifakı veya Millet İttifakı’nda yer alıp almayacağına ilişkin soru üzerine şu yanıtı verdi:

MEMLEKET SEVDALISI İNSANLARIZ

PKK KADAR TEHLİKELİ

Exit mobile version