HABERETKİN

Memleket Partisi’nden İmamoğlu açıklaması: Sığ tartışmalara dahil olunması doğru bir tutum değildir

Memleket Partili Derya Berktaş ve Mustafa Kemal Çiçek’in, İBB Başkanı İmamoğlu’nun yemek yediği restorandan fotoğrafını paylaşarak eleştirilerde bulunmasıyla ilgili partiden açıklama yapıldı. Açıklamada “Partimizin savunduğu etik değerler gereği sosyal medya üzerinden yürütülen sığ tartışmalara dahil olunması doğru bir tutum değildir’ denildi.

Memleket Partisi, İstanbul’da kar yağışı nedeniyle yaşanan zorluklar ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yönetimin hedef alınmasıyla ilgili açıklamada bulundu.

Açıklamada, “Her ne kadar restoranda yemek yiyen belediye başkanına yönelik iddialar doğrulanmış olsa da Memleket Partimizin savunduğu etik değerler gereği sosyal medya üzerinden yürütülen sığ tartışmalara dahil olunması doğru bir tutum değildir” ifadeleri kullanıldı.

Memleket Partisi’nin İstanbul eski İl Başkan Yardımcısı Derya Berktaş ve Disiplin Kurulu üyesi Mustafa Kemal Çiçek, söz konusu tartışmaya İmamoğlu’nu eleştirerek dahil olmuştu.

“BU BECERİKSİZLİĞİN FATURASI BİR RESTORAN FATURASIYLA BİR TUTULMAYA ÇALIŞILIYOR”

Sosyal medya hesabından ‘Gündeme dair yaptığımız kamuoyu açıklamamız için 2 dakikanızı rica ediyoruz‘ başlıklı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“YÜRÜTÜLEN SIĞ TARTIŞMALARA DAHİL OLUNMASI DOĞRU BİR TUTUM DEĞİL”

Exit mobile version