HABERETKİN

İPhone ile PS4 Oyunlarını Oynamak Mümkün Mü?

İPhone ile PS4 Oyunlarını Oynamak Mümkün Mü?

Sony, PS4 oyunlarını uzaktan oynamak isteyen oyuncular için yeni bir sistem oluşturmuştur. Bu sayede uzaktan oynamak isteyen oyuncular için oyun oynamak oldukça kolay bir hale gelmiştir. Sony tarafından oluşturulan sistemi İphone kullanıcıları tarafından İphone ile PS4 oyunlarını oynamak mümkün mü? Diye Merak edilmektedir.

PS4 Remota Play Sistemi Nedir?

Sony tarafından yeni oluşturulmuş olan PS4 Remota Play sistemi nedir? Oyunu ekran ya da monitörde oynamak istemeyen oyunculara herhangi bir cihazdan oynama fırsatı sunmaktadır.

İOS Cihazdan PS4 Oyunları Nasıl Oynanır?

 İOS kullanıcısı olup PS4 oyunlarını uzaktan oynamak isteyen oyuncuları İOS cihazdan PS4 oyunları nasıl oynanır? Önce konsol ayarlarını daha sonra da uygulama ayarlarını yaparak PS4 oyunlarını uzaktan oynayabilirler.

PS4 Ayarları Nasıl Yapılır?

Uzaktan oyun oynamak isteyenler öncelikle PS4 ayarlarını yapmalıdır. Uzaktan oyun oynamak oyuncular için PS4 ayarları nasıl yapılır? Öncelikle uzaktan oyun oynayabilmek için telefonunuzun sürümünün en az 6.50 olması gerekmektedir. PS4 ayarları şu şekilde yapılır?

PS4 ayarlarını yapmanın bir başka yolu vardır. İkinci yol ise şöyledir:

Ana PS4 Sistemi Etkinleştirme

PlayStation ayarlarını yaptıktan sonra ana PS4 sisteminiz etkinleştirilmemişse yapmanız gereken ayar şu şekildedir:

PS4 İçin İphone Ayarları

Uzaktan oynamak isteyen İPhone ile PS4 oyunlarını oynamak mümkün mü? İPhone üzerinden yapacağınız ayarlar ile mümkündür. PS4 oyunlarını uzaktan oynamak isteyen İphone kullanıcıların yapması gereken ayar şu şekildedir:

Kodu yazdıktan sonra sağ üste bulunan Kaydol butonuna basınız.

fuarteknoloji.com teknoloji haberlerini sundu.

Exit mobile version