HABERETKİN

Fatih Erbakan: “Bu millet 14 Mayıs’ta ‘artık yeter’ diyecek ve Yeniden Refah’ı yeniden Milli Görüş’ü seçecek”

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Sayın Cumhurbaşkanı, 14 Mayıs’ta milletimiz ‘artık yeter’ diyecek ama kime diyecek? 20 senede kamudan 200 milyarın üzerinde ihale alan imtiyazlıların iktidarına ‘artık yeter’ diyecek! 14 Mayıs’ta milyonlarca emekli, kendisini açlık sınırının neredeyse yarısı kadar maaşla açlığa değil sefalete mahkum edenlere ‘artık yeter’ diyecek! Bu millet temel meselelerde birbirinden farkı olmayan, kasa başındakilerle masa başındakiler oyununa da 14 Mayıs 2023’te ‘artık yeter’ diyecek ve Yeniden Refah’ı yeniden Milli Görüş’ü seçecek” dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, ‘Anadolu Buluşmaları’ kapsamında dün Yozgat’ta Akdağmadeni Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde konuştu.

Erbakan, partisinin, kim yapmış olursa olsun vatandaşa faydalı işlere destek verdiğini, yanlış işlere de kim yapmış olursa olsun karşı çıktığını ve bununla da kalmayıp, memleketin bütün problemlerinin çözümlerine dair reçeteleri, projeleri ortaya koyduğunu söyledi. Erbakan, bu duruşlarından dolayı da milletin kendilerini en hızlı büyüyen parti yaptıklarını ifade etti. Erbakan, 280 bini aşan resmi üye sayısıyla ve Türk siyasi tarihine geçen 2 olağan büyük kongreleriyle Yeniden Refah Partisi’nin asıl büyük sürprizi 14 Mayıs 2023’te yapılması muhtemel seçimlerde göstereceğini kaydetti.

Erbakan, gündeme ilişkin yaptığı açıklamalarda şunları dile getirdi:

“BU MİLLET 14 MAYIS’TA ‘ARTIK YETER’ DİYECEK VE YENİDEN REFAH’I YENİDEN MİLLİ GÖRÜŞ’Ü SEÇECEK”

“SAVUNMA ALANINDAKİ MİLLİ HAMLELERİ HEDEF ALAN YAKLAŞIMLARI ASLA TASVİP ETMİYORUZ!”

“EYT DÜZENLEMESİNİ DESTEKLİYORUZ AMA İKTİDARI BU ORTAYA ÇIKACAK ADALETSİZLİĞİ DÜZELTME ÇAĞRISINDA BULUNUYORUZ”

Exit mobile version