HABERETKİN

Eyüp Musiki vakfından kış dönemi başladı

eyüp usiki vakfı (2)

Eyüp Musiki vakfından kış dönemi başladı

 

Dursun Kılıç

EYÜP-Eyüp musiki vakfı kış dönemi çalışmalarına başladı. Başkanlığını uzun yıllardır başarıyla Nihat İncekara’nın üstlendiği Eyüp musiki vakfında kış dönemi çalışmaları start aldı.

Eyüp musiki vakfı merkezinde verilen kokteyl ile başlayan kış dönemi çalışmaları her yıl olduğu gibi bu yılda çok yoğun geçecek. Milli kültürümüz olan musikimize çeyrek asırdır hizmet eden Eyüp musiki vakfı Eyüp’ün kültür sanat alnındaki lokomotifi olmayı sürdürüyor. Eyüp musiki vakfı özelikle son yıllarda verdiği ve uluslararası ses getiren konserlerle dikkat çekiyor.

Klasik musiki vakfı anlayışın dışına çıkılan vakıfta verilen birçok konserler birçok kesimden takdir topluyor.

Milli musikimize hizmette devam edeceğiz

 

Eyüp musiki vakfının bu yılki kış dönemi çalışmaları verilen kokteylden sonra mini konserle devam etti Eyüp’te bulunan vakıf merkezinde seçkin davetli topluluğunun katımlıyla gerçekleşen kış dönemi açılışında.

Başarılı başkan Nihat İncekara kısa  bir konuşma yaptı İncekara; Milli kültürümüzün bir parçası olan musikimize hizmet etmekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek,  “Musikimize ne kadar hizmet etsek azdır, her yıl olduğu gibi bu yılda çok yoğun bir çalışma dönemine giriyoruz kurslarımız olacak konserlerimiz olacak çok yoğun program bizleri bekliyor” dedi,

zp8497586rq
Exit mobile version