Alibeyköy zorda olsa kazanmayı bildi


Alibeyköy zorda olsa kazanmayı bildi
Alibeyköyspor 1-0 Paşabahçe

İstanbul Süper Amatör Lig 3. Gurubun iki güçlü ekibi Alibeyköyspor ile Paşabahçe Alibeyköy Stadında karşılaştı.
Gurubun favori ekiplerinden Alibeyköyspor ile Paşabahçe maçı pozisyon zenginliği açısından çok kısır geçse de mücadele üst düzeydeydi.
Herkes maç berabere bitecek diye düşünürken 88. Dakikada Murat Akar sahneye çıktı ve Alibeyköysporun üstünlük golünü kaydetti. Golün ardından statta büyük bir sevinç yaşandı.
Maça Paşabahçe başladı. Topa hakim olan ve hücum varyasyonları deneyerek gol aramaya çalışan Paşabahçe hücumda bir türlü istediği verimi alamayınca Alibeyköyspor toparlandı ve 20. Dakikadan sonra oyuna ortak oldu. Genelde orta saha mücadelesi şeklinde geçen ilk devre çok keyifsiz bir şekilde devam etti ve ilk devre golsüz eşitlikle sona erdi.

İkinci devreye ise Alibeyköyspor daha arzulu başladı. Orta sahada Olcay Doğu ve Burak Kırıkçı’nın biraz hareketlenmesi ile oyunda üstünlüğü ele geçiren Alibeyköyspor hücumda Samed Ali ile pozisyon aradı.
Paşabahçe ise Soner ve İbrahim ile hücumda etkili olmaya çalışsa da aradığı golü bir türlü bulamadı.
Dakikalar ilerledikçe Alibeyköysporun golü bulmak için yüklenmeye devam etti. Fakat Paşabahçe defansında özellikle Tolunay çok iyi oynuyordu ve Alibeyköysporun hücum oyuncularına gol fırsatı tanımadı.
Taraftarlar maçın berabere biteceğini düşünürken 88. Dakikada Paşabahçe ceza sahasının sağ tarafında oluşan karambolde oyuna sonradan dahil olan Murat Akar ilk maçında çaprazdan çok sert vurdu ve kaleci Mesut’un sağından topu ağlara yolladı.

Golün ardından statta taraftarlarımız ve teknik heyetimiz büyük coşku yaşarken, misafir takım Paşabahçe’nin az sayıdaki taraftarları ve Teknik Heyeti büyük üzüntü yaşadı. İlerleyen dakikalarda gol olmayınca maçı Alibeyköyspor 1-0 kazandı ve puanını 7’ye yükseltti. Paşabahçe ise 4 puanda kaldı.

zp8497586rq
Example HTML page