Geçmiş dönem CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş son yolculuğuna uğurlandı…

Example HTML page

Geçmiş dönem CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş ailesi ve yoldaşları katıldığı törenle  son yolculuğuna uğurlandı…

Sinop’ta bir hastanede baypas olan Mustafa ataş hayata tutunamayarak cumartesi günü ailesi ve yoldaşlarına veda etmişti

Ataş’in cenazesi bu gün uzun yıllar yaşamını idame ettirdiği ve Siyasi faaliyetlerini sürdürdüğü İstanbul-Bayrampaşa ilçesine getirildi. Bayrampaşa Merkez Camide ailesi ve yoldaşlarından alınan helallik’in ardından yoldaşlarının omuzlarında Memleketi olan Tekirdağ’ın Saray ilçesine bulunan aile kabristanına defin edilmek üzere uğurlandı.

ATAŞ’ın uğurlama törenine; CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik,  TBB VE İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Önceden planlanmış programları nedeniyle çelenk göndererek Ataş ailesinin üzüntülerini ve acılarını paylaştı.

Yine Önceki Dönem SHP Genel Başkanı ve CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın, Ankara’da katılmak zorunda olduğu programı nedeniyle ve  Önceki dönem CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu yurtdışında olması sebebiyle cenazeye katılamayarak Ataş ailesini arayarak üzüntülerini dile getirerek taziyede bulundular.

Merhum Mustafa Ateş’in uğurlamasına CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, CHP PM Üyesi Turgay Özcan, CHP PM üyesi ve Yurtdışı Örgütlenme sorumlusu Mehmet Tüm, CHP İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, CHP İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılıç, Önceki dönem DİSK Genel Başkanı ve CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi, Önceki Dönem CHP İstanbul Milletvekili ve TBMM Grup Başkan Vekili Akif Hamza Çebi, Önceki Dönem CHP İstanbul Milletvekili ve Genel Sekreter Bilhun Tamaylıgil, Geçmiş dönem CHP Tekirdağ Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı, Parti sözcüsü Faik Öztrak, Önceki dönem İstanbul Önceki Dönem CHP PM Üyesi Dursun Bulut,

Milletvekili Berhan Şimşek, Önceki dönem CHP İstanbul Milletvekili Ercan Karakaş, Önceki Dönem CHP İstanbul Milletvekili Dr. Ali Şeker, Önceki Dönem CHP İstanbul Milletvekili ve Genelsekreter Yardımcısı Memet Sevigen, CHP Beylikdüzü ve İBB Meclis Üyesi ve İBB Meclisi 1’inci Başkanvekili Nuri Aslan, CHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Ali Can Çam, CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş, CHP Küçükçekmece İlçe Başkanı Burak Ergin, CHP Beşiktaş İlçe Başkanı Av. Ali Can Şen,  CHP’li Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu, CHP’li Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen, CHP’li Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney, CHP’li Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu, CHP’li Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan, CHP’li Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, CHP’li Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağ, CHP’Lİ Maltepe Belediye Başkanı Esin Köymen, Geçmiş Dönem Kadıköy Belediye Başkanı Aykut Nuhoğlu, CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Gurup Başkan Vekili Yılmaz Turan, Sarıyer’in tanınmış İş ve Siyaset İnsanı Ali Sönmez, Geçmiş dönem Kağıthane ve İBB Meclis Üyesi Orhan Çakır, Çok sayıda geçmiş Önem İlçe Başkanı, İlçe yöneticisi, İl Başkan Yardımcıları, İlçe ve İBB Meclis Üyeleri ve yüzlerce partili yoldaşı katıldı.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir