Yeni projeler ve ilçemizin gelişmesi için aday oldum

 

 

 

 

 

Eyüp AK parti belediye meclis üyesi aday adayı Bahri Bodur:

 

 

 

Yeni projeler ve ilçemizin gelişmesi için aday olduk

 

bahri BODUR BAHR BODUR REKLEM

 

Dursun Kılıç

 

EYÜP-Eyüp AK partinde belediye meclis üyesi aday adayı olan Bahri Bodur genç ve dinamik yapısıyla dikkat çekiyor, AK parti Has parti birleşmesinden önceki Has parti Eyüp ilçe başkanlığı görevinde bulunan Bodur birleşmenin ardından AK parti kadrolarına katılarak AK parti Eyüp teşkilatında görev yapıyordu.

Ak parti Eyüp’ten belediye meclis üyesi aday adayı olması ile ilgili konuşan Bodur, “Bugün partimize Meclis Üyeliği için resmi başvurumu yaptım.

Eyüp, gerçekten Başbakanımızın dediği gibi dünyada vizyon

olabilecek bir şehir haline geldi. Bizim buradaki adaylığımız bir

Makam, koltuk hırs sevdası değil. Biz ciddi anlamda düşünce

Anlamında Ak Parti’nin geldiği noktada, Sayın Başbakanımıza

Karşı dünyada hatta Türkiye’deki uzantılarıyla birlikte bir komplo

ile karşı karşıya olduğu için, tarafımızı belirtmek adına Türkiye’deki

Tarihi kökenlerimizden gelen değerlere ve inancımızdan gelen

Değerlere sahip, bütün insanlığın bir çatı altında toplanması için AK

Parti’de siyasete devam ediyoruz. Şuan başvurumuzla birlikte partimizin

Kurallarına uygun bir şekilde aday adaylığı sürecini güzel bir şekilde

Götüreceğiz. Daha sonra aday kesinleştiğinde hangi adayımız gösterilirse

Gösterilsin çalışmalara devam edeceğiz” dedi.

Genç siyasetçi sözlerinin devamında, Bulunduğumuz bölge, Özellikle Türkiye’nin Her kesiminden mozaik teşkil Etmektedir. Eyüplü Hemşerilerimizin gayretleri ve siyaseti iyi bildiklerini, öncelikli ülke ve yanı sıra ilçemiz için bütün beklentilerinin tam karşılığı olarak Ak Partiye verdikleri desteklerinden ve belediyemizle yürütülen ortak çalışmalarımıza iştiraklerinden ve tüm gayretlerinden Dolayı teşekkürü bir borç biliriz. Her zaman yeni proje ve ilçemizin gelişimi İçin onlar adına seferber olduğumu söylerim. Bu yüzden önümüzde seçimlerde Partimizin başarısının eskiye nazaran daha da, fazla olacağına Kalbim mutmaindir. Biz yeni Türkiye’nin inşasında önümüzdeki

3 yılın çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Çünkü önümüzde çok

Kritik 3 seçim var, Yerel seçimler, Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve son olarak Genel seçimler vesayet rejiminin kaldırılması için ülkenin o eski Türkiye olmaması için bu seçimler çok önemli bu yüzden biz elimizden gelenin de fazlasını canla başla yapmaya çalışacağız.

.

 

 

Bahri Bodur kimdir?

 

 1982 Yılında Giresun Alucra da doğdu. İlkokulu ve Ortaokulu Gebze Mimar Sinan İlköğretimde tamamladı. Lise eğitimini, Küçükköy İmam Hatip lisesinde tamamladı. Üniversite eğitimini Anadolu üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Kamu Yönetimi Lisans mezunu olarak tamamladı.  İş hayatına Aile Şirketinde İnşaat sektöründe başlamış olup, 2007 Yılın da kendi şirketini kurmuştur.2007 yılından bu yana İnşaat ve perakende sektöründe çalışmaktadır. Çeşitli Sivil toplum kuruluşlarında başkanlık ve yönetim kurulu üyelikleri yapmıştır. Kültürlü Gençlik Derneği yönetim kurulu üyeliği, İGED İstanbul Genç İş Adamları Derneği yönetim kurulu üyeliği ,Alucra Toplumsal Gelişim platformu Yönetim kurulu üyeliği,Giresun Alucra Karabörk köyü derneği Gençlik kolları ve dernek yönetim kurulu üyeliği görevlerinde bulunmuş olup,Halen Giresun ili Alucra ilçesi Karabörk köyü Derneği yönetim kurulu üyesi olarak görevine devam etmektedir., Alucra Eğitim vakfı Mütevelli heyeti üyesidir. Has parti İstanbul Eyüp ilçesi Kurucu yönetim kurulu üyeliği ile 2010 yılında siyasi hayatına başlamış olup, 1 Kasım 2010 Has partinin kurulmasıyla Has parti Eyüp ilçesi İlçe Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Birim Başkanlığı  görevine getirilmiş olup, daha  sonra 2011 yılında Has parti Eyüp İlçe Başkanlığı görevine seçilmiştir. Has partinin 2012 yılında yapılan olağan üstü kongresinde Has Partinin Fesih ve Ak parti ile bütünleşmesi kararının ardından Ak parti ailesine katılmış olup halen Ak parti İstanbul Eyüp ilçe Başkanlığı bünyesinde siyasi hayatına devam etmektedir. Askerlik görevini tamamlamış olup evli ve üç çocuk babasıdır. Orta seviyede İngilizce ve Arapça bilmektedir.

 

 

 

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir